Wielrennen op TV 2 oktober 2022 | Koers in België, Kroatië en Frankrijk! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 2 oktober 2022 | Koers in België, Kroatië en Frankrijk!

Wielrennen op TV 2 oktober 2022 | Koers in België, Kroatië en Frankrijk!

Zondag 2 oktober valt er weer het nodige wielrennen via de beeldbuis te volgen. Zowel in België, Kroatië als Frankrijk stapt een peloton op de fiets om te koersen. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden  etappe 6 CRO Race 2022

De CRO Race wordt zondag afgesloten met een etappe van 158 kilometer naar de Kroatische hoofdstad Zagreb. De etappe is nagenoeg vlak, maar in de finale is het toch even opletten voor de sprinters. In de slotfase ligt namelijk een klimmetje van vijfhonderd meter aan 6,6 procent. Deze moeten de renners tweemaal beklimmen. Na de top van de laatste passage is het nog vijf kilometer naar de finish. De renners starten 11.15 uur en komen rond 14.45 uur aan. Vanaf 13.00 uur kunt in het live volgen bij Eurosport op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

TV en tijden Famenne Ardenne Classic 2022

In België staat de Famenne Ardenne Classic op het programma. Ondanks een geaccidenteerd parcours mag van renners als Biniam Girmay en Arnaud De Lie verwacht worden dat ze er in de finale nog bij zijn om te sprinten. Om 12.10 wordt het startschot gegeven, waarna de aankomst omstreeks 16.45 uur wordt verwacht. Net als de CRO Race volgt u ook de Famenne Ardenne Classic live bij Eurosport. De sportzender zendt de koers vanaf 15.30 uur uit op zowel Eurosport 1 als de Eurosport Player.

TV en tijden Tour de Vendée 2022

Dan is er in Frankrijk nog de Tour de Vendée. Een koers die doorgaans prooi is voor de renners met snelle benen. De topfavorieten zijn Arnaud Démare, Marc Sarreau en Bryan Coqaurd. Een Franse winnaar is dus zeer waarschijnlijk. Ook deze koers zendt Eurosport uit. Eurosport 1 schakelt na de Famenne Ardenne Classic in, dat zal rond 16.45 uur zijn. U kunt de koers vanaf 15.45 uur al op de Eurosport Player volgen.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news