Wielrennen op TV 20 september 2022 | Zie hier welke junior(e) het WK tijdrijden wint Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 20 september 2022 | Zie hier welke junior(e) het WK tijdrijden wint

Wielrennen op TV 20 september 2022 | Zie hier welke junior(e) het WK tijdrijden wint

De WK wielrennen in Wollongong zijn ondertussen in volle gang. Met het oog op morgen kunt u in de nacht kijken naar de toekomstige kleppers. Wie Gustav Wang en Alena Ivanchenko zullen opvolgen, is dus al in de vroege uren van de dag te zien. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer de koers precies te aanschouwen is.

WK tijdrijden junioren vrouwen 2022

Eerst wordt het WK tijdrijden voor de junioren dames gehouden. Om 1.30 uur Nederlandse tijd gaat de eerste dame van start. Nederland heeft twee deelneemsters, namelijk Nienke Vinke (outsider voor het podium) en Anna van der Meiden. De laatste dame zal om ongeveer 3.05 uur over de finish komen. De wedstrijd wordt van start tot finish live uitgezonden op Eurosport 1 en in de Eurosport Player. Vanaf 2.00 uur is ook Sporza erbij, op zender Eén.

Bekijk hier de starttijden.

WK tijdrijden junioren mannen 2022

Aansluitend volgen de junioren mannen. Joshua Tarling is er de torenhoge favoriet, niet omdat hij 1.94 meter lang is, maar omdat hij elke tijdrit die hij in 2022 reed al wist te winnen. De Brit werd vorig jaar als eerstejaars junior al tweede op het WK tijdrijden, toen achter Gustav Wang. Om 5.20 uur Nederlandse tijd start de eerste junior, de finish zal rond 9.00 uur liggen. De wedstrijd wordt van start tot finish live uitgezonden op Eurosport 1 en in de Eurosport Player. Vanaf 7.00 uur is ook Sporza erbij, op zender Eén.

Bekijk hier de starttijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws