Wielrennen op TV 22 juli 2022 | Hoe laat zie je de mogelijke waaiers in de Tour de France? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 22 juli 2022 | Hoe laat zie je de mogelijke waaiers in de Tour de France?

Wielrennen op TV 22 juli 2022 | Hoe laat zie je de mogelijke waaiers in de Tour de France?

De renners laten de bergen achter zich in de Tour de France. Op vrijdag 22 juli rijden de renners van Castelnau-Magnoac naar Cahors. De sterke sprinters hopen hier kans te maken op een nieuwe zege, maar ook de vluchters ruiken hun kans schoon. In de Leiderstrui vertelt je hoe laat de koers te zien is.

TV en tijden etappe 19 Tour de France 2022

In de voorlaatste rit in lijn van deze Tour, zullen er ongetwijfeld veel coureurs mee willen zitten in de vroege vlucht. Sommige sprinters zullen dit echter niet willen laten gebeuren. Mads Pedersen en Jasper Philipsen zouden dit lichtglooiende parcours, met slechts twee heuvels van de vierde categorie, immers kunnen overleven. Voor de Nederlandse topsprinters Fabio Jakobsen en Dylan Groenewegen is dit misschien net iets te zwaar, al zijn ook zij zeker favorieten voor de ritzege. Er is zelfs ook een kans op waaiers.

De wedstrijd is live te zien op de traditionele zenders: NOS, Sporza en Eurosport. Om 14.10 uur kunt u inschakelen op NPO1 (NOS) en op Eén (Sporza), Eurosport begint zelfs al om 12.50 uur al met de uitzending op Eurosport 1 en in de Eurosport Player. De renners zullen volgens de tijdschema's iets voor 17.30 uur finishen.

Tot slot zijn er ook de praatprogramma’s in Nederland en België. De Avondetappe is om 21.26 te zien op NPO1. Vive le Vélo is er wat eerder bij dan normaal, namelijk al om 19.50 uur op Eén, vanwege het EK vrouwenvoetbal wat daarna live wordt uitgezonden op de Vlaamse zender.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws