Wielrennen op TV 27 juli 2022 | Gravel en kasseien: wat wil je nog meer op je woensdag? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 27 juli 2022 | Gravel en kasseien: wat wil je nog meer op je woensdag?

Wielrennen op TV 27 juli 2022 | Gravel en kasseien: wat wil je nog meer op je woensdag?

Net zoals dinsdag, krijgen we op woensdag 27 juli 2022 koers op twee fronten. De vrouwen zetten hun Tour de France Femmes voort op de gravelstroken in de Franse wijnstreken, in de Tour de Wallonie zoeken ze dan weer de kasseistroken in Henegouwen op. In de Leiderstrui vertelt je wanneer je moet inschakelen!

TV en tijden etappe 4 Tour de France Femmes 2022

Een etappe over gravelstroken in een grote ronde. We zagen het eerder al in de Giro d'Italia van 2021, en woensdag zullen we het ook te zien krijgen in de Tour de France Femmes. Wordt het klassement op zijn kop gezet in deze op papier spectaculaire rit, of baart ze een muis? Op papier zijn er heel wat favorieten voor de dagzege. Marianne Vos kan haar tweede ritzege van deze Tour nemen, Demi Vollering, Lotte Kopecky en Kasia Niewiadoma behoren ook tot de favorieten. En is er beterschap bij Annemiek Van Vleuten?

De etappe begint om 13.15 uur, waarna de rensters 126 kilometer moeten afleggen. De aankomst wordt verwacht rond 16.30 uur. Wie niets wil missen van deze etappe kan vanaf 14.10 uur afstemmen op Sporza. De Eurosport Player zendt de wedstrijd uit vanaf 14.00 uur, het hoofdkanaal van Eurosport en NOS beginnen de uitzending om 14.15 uur.

TV en tijden etappe 5 Tour de Wallonie 2022

Waar ze in de Tour de France Femmes de gravelpaden opzoeken voor spektakel, wordt er in de Tour de Wallonie woensdag gereden over de kasseistroken in Henegouwen. Krijgen we weer een strijd tussen de twee toptalenten Arnaud De Lie en Biniam Girmay? Of kan Davide Ballerini zijn kunstje van dinsdag overdoen? Om 13.00 uur beginnen de renners aan hun opdracht van 214 kilometer met daarin acht kasseistroken, rond 18.20 uur kennen we de winnaar. De koers wordt enkel uitgezonden op het betalende medium Eurosport Player, en wel vanaf 17.00 uur.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws