Wielrennen op TV 28 juli 2022 | Wanneer inschakelen voor langste etappe Tour de Femmes? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 28 juli 2022 | Wanneer inschakelen voor langste etappe Tour de Femmes?

Wielrennen op TV 28 juli 2022 | Wanneer inschakelen voor langste etappe Tour de Femmes?

Na de gravelrit gaat de Tour de Femmes donderdag 28 juli verder met de langste etappe ooit in een UCI-vrouwenkoers. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u moet inschakelen!

TV en tijden etappe 5 Tour de Femmes 2022

De vrouwen gaan donderdag verder met de langste etappe ooit voor een UCI-vrouwenkoers. Tussen Bar-le-Duc en Saint-Dié-des-Vosges is een parcours van 175 kilometer uitgetekend, 15 kilometer meer dan de officiële limiet van de UCI. De zwaarte van het parcours zit hem dus vooral in de lengte, daar de verschillende heuvels onderweg niet al te zwaar zijn.

Om 12.00 uur wordt de officiële start gegeven van de vijfde etappe, waarna omstreeks 15.30 uur de aankomst wordt verwacht. U kunt de Tour de Femmes weer bij de bekende kanalen zien: NOS (NPO1, vanaf 14.17 uur), Sporza (Eén, vanaf 14.15 uur) en Eurosport (Eurosport 1, Eurosport Player, vanaf 14.00 uur). Verder mist u niets van de vijfde etappe in de liveblog van In de Leiderstrui!

TV en tijden etappe 2 Vuelta a Castilla y Leon 2022

De tweedaagse Vuelta a Castilla y Leon wordt donderdag afgesloten. Op de slotdag wacht de renners een ongenadig parcours over geaccidenteerd terrein. De beklimmingen zijn op zichzelf niet al te zwaar, maar de opeenvolging zal voor een slijtageslag zorgen. Al met al is het een ideale rit voor Simon Yates om een gooi naar de eindzege te doen. De eerste etappe werd uitgezonden via YouTube. Mocht dit donderdag voor de tweede etappe ook gelden, dan vindt u de stream hier.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws