Wielrennen op TV 29 september 2022 | Italiaans najaar begint, daarna punchen in Kroatië Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 29 september 2022 | Italiaans najaar begint, daarna punchen in Kroatië

Wielrennen op TV 29 september 2022 | Italiaans najaar begint, daarna punchen in Kroatië

Dames en heren, hierbij verklaren wij het Italiaanse najaar voor geopend! Naast een interessante derde etappe in de CRO Race in Kroatië staat er op donderdag 29 september een eerste boeiende Italiaanse najaarsklassieker op de rol. In de Leiderstrui vertelt je precies waar je de twee wedstrijden van donderdag kan bekijken.

TV en tijden etappe 3 CRO Race 2022

Het wordt menens in Kroatië! Na twee sprints en Jonathan Milan twee keer als winnaar, gaan we in de finale van de derde etappe klimmen en ligt er een punchy finish klaar. Ideaal werk voor de goed sprintende klimmer én de goed klimmende sprinters. Veel favorieten dus voor de ritzege, zover is duidelijk. Pakt Jumbo-Visma uit met Jonas Vingegaard en/of Koen Bouwman?

Je ziet de CRO Race net als dinsdag en woensdag bij Eurosport. Om 15.00 schakelt de sportzender in via Eurosport 1 en de Eurosport Player. Deze website is er na de laatste trap bij met een wedstrijdverslag, zodat ook de mensen die het niet kunnen of willen zien, toch op de hoogte blijven.

TV en tijden Coppa Agostini 2022

In Italië gaan we er donderdag aan beginnen. De Coppa Agostini is de eerste van een hele reeks Italiaanse najaarskoersen, met op 8 oktober natuurlijk de Ronde van Lombardije als hoogtepunt. De renners beginnen er om 11.30 uur aan en worden rond de klok van 15.25 uur binnen verwacht. Perfect gepland met de CRO Race dus, waarmee we beide finales kunnen zien.

Met onder meer Alejandro Valverde, Vincenzo Nibali, Dylan Teuns en Simon Yates aan de start wrijven we in onze handen. Eurosport is donderdag zendgrechtigd en begint de live uitzending om 15.00 uur via de betaalde Eurosport Player. Heb je dat abonnement niet? Dan verzorgt In de Leiderstrui meteen na de finish een uitgebreid wedstrijdverslag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws