Wielrennen op TV 30 juli 2022 | Een zaterdagnamiddag vol met koers, wat wil je nog meer? Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 30 juli 2022 | Een zaterdagnamiddag vol met koers, wat wil je nog meer?

Wielrennen op TV 30 juli 2022 | Een zaterdagnamiddag vol met koers, wat wil je nog meer?

Op zaterdag 30 juli 2022 krijgen we een namiddag vol met koers! De Tour de France Femmes gaat het slotweekend in, in Spanje staat de Clasica San Sebastián op het programma, en ook de Ronde van Polen gaat van start. In de Leiderstrui vertelt je waar en wanneer je moet inschakelen!

TV en tijden etappe 7 Tour de France Femmes 2022

Nadat er een hele week kansen lagen voor de vrouwen met snelle benen, kunnen de klimsters hun hart ophalen in het slotweekend. Vooraleer de rensters zondag de Super Planches des Belles Filles voorgeschoteld krijgen, staat hen op zaterdag al een stevige etappe met heel wat hoogtemeters te wachten. Om 13.45 uur wordt het startschot gegeven, de aankomst wordt rond 17.35 uur verwacht. Het hoofdkanaal van Eurosport en de Eurosport Player zijn er al om 15.00 uur bij, op de NOS en Sporza kan u respectievelijk om 15.15 uur en 15.20 uur inschakelen.

TV en tijden Clasica San Sebastián 2022

Met de afzeggingen van Wout van Aert en Jonas Vingegaard verdwijnen er twee topfavorieten van de deelnemerslijst, maar de Spaanse eendagskoers krijgt nog genoeg mooi volk aan de start. Onder andere Remco Evenepoel, Tadej Pogacar en Simon Yates beginnen om 11.40 uur aan de Clasica, de winnaar kennen we rond 17.30 uur. Zowel de Eurosport Player als Sporza beginnen de uitzending om 15.30 uur.

TV en tijden etappe 1 Ronde van Polen 2022

In de Ronde van Polen krijgen de sprinters meteen een kans op dagsucces. De eerste etappe, die maar liefst 218 kilometer lang is, loopt hoofdzakelijk over vlakke wegen en zou geen probleem mogen zijn voor de snelle mannen. Onder andere Mark Cavendish, Olav Kooij en Arnaud Démare behoren tot de favorieten voor de ritzege. De aankomst van de renners wordt verwacht rond 16.40 uur. De koers is live te volgen op Ziggo Sport (vanaf 14.30 uur) en Pickx Sport (15.00 uur).


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws