Wielrennen op TV 31 mei 2022 | Afkicken van de Giro met mooie Franse klimkoers! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 31 mei 2022 | Afkicken van de Giro met mooie Franse klimkoers!

Wielrennen op TV 31 mei 2022 | Afkicken van de Giro met mooie Franse klimkoers!

Het was wel even wennen hè, een dagje zonder koers? Na een spetterende editie van de Giro d'Italia was er maandag helaas geen wielrennen op TV te zien, maar we hebben goed nieuws! Dinsdag wordt de maand mei namelijk in stijl afgesloten met de Mercan'Tour Classic Alpes-Maritimes in het mooie Frankrijk. In de Leiderstrui zocht voor je uit waar en hoe laat de live-uitzending geopend wordt!

TV en tijden Mercan'Tour Classic Alpes-Maritimes 2022

De Mercan'Tour Classic Alpes-Maritimes - een hele mond vol - is een koers voor de echte klimmers. Het peloton krijgt namelijk de Colmiane (eerste categorie) en de Col de la Couillole (buitencategorie) voor de kiezen, om vervolgens te finishen op de Col du Valberg (eerste categorie). Mannen als Tim Wellens, Chris Froome en Ion Izagirre mogen dus in hun handjes wrijven!

In Puget-Théniers zal om 11.00 uur het startschot weerklinken, waarna de renners zo'n 170 kilometer mogen gaan afleggen. Vanaf 12.15 uur is de koers live te aanschouwen bij Eurosport, dat zowel op Eurosport 2 als de (betaalde) Eurosport Player beelden brengt. Naar verwachting wordt er rond 15.30 uur gefinisht op de Col du Valberg.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws