Wielrennen op TV 5 september 2022 | Rustdag in Vuelta, wél koers in Groot-Brittannië! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 5 september 2022 | Rustdag in Vuelta, wél koers in Groot-Brittannië!

Wielrennen op TV 5 september 2022 | Rustdag in Vuelta, wél koers in Groot-Brittannië!

Maandag 5 september mogen de renners in de Vuelta a España even bijkomen met een welverdiende rustdag. Maar wees gerust, door de Tour of Britain hoeft u de koers niet een dag te missen. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer u de tweede etappe van de rittenkoers kunt volgen!

TV en tijden etappe 2 Tour of Britain 2022

Net als de eerste etappe vindt ook de tweede etappe van de Tour of Britain plaats op Schots grondgebied. Het peloton start 12.15 uur in Hawick en finisht omstreeks 16.25 uur in Duns. De finale is lastig met drie hellingen die elkaar snel opvolgen. Na het laatste klimmetje is het nog ongeveer vijf kilometer naar de aankomst. Voor Tom Pidcock is het alvast een mooie finale.

Abonnees op de Eurosport Player kunnen de etappe vanaf de start tot en met de finish live volgen. De uitzending begint om 11.55 uur. Wie geen abonnement heeft, kan na de etappe terecht bij In de Leiderstrui voor een wedstrijdverslag.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws