Wielrennen op TV 7 oktober 2021 | Sprintkansen in Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 7 oktober 2021 | Sprintkansen in Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië!

Wielrennen op TV 7 oktober 2021 | Sprintkansen in Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië!

Donderdag 7 oktober staan er twee mooie eendagswedstrijden op het programma in Italië en Frankrijk. Koersen voor de rappe mannen, waar er eentje live wordt uitgezonden. Daarnaast is er ook nog de derde dag van het EK baanwielrennen. Wij zochten voor u uit waar en hoe laat u alles kan volgen.

TV en tijden Gran Piemonte 2021

In Italië krijgt men donderdag een nieuwe eendagswedstrijd voorgeschoteld. Het parcours over 168 kilometer is anders dan de andere jaren en lijkt kansen te bieden voor de snelle Italianen. Dan denken we aan renners als Sonny Colbrelli, Giacomo Nizzolo en Elia Viviani, maar wellicht dat Nederlander Olav Kooij na zijn overwinningen in Kroatië voor een verassing kan zorgen. De renners starten om 12.55 uur en finishen dik vier uur later rond 17.00 uur. Gran Piemonte wordt vanaf 15.20 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van Eurosport, evenals op de Eurosport Player.

TV en tijden Paris-Bourges 2021

Ondanks dat het parcours van Paris-Bourges een aantal heuveltjes kent, lijkt het een koers voor de snelle mannen te worden. Dan staan er met Tim Merlier, Pascal Ackermann en Arnaud Démare in ieder geval sprinters aan de start die hun kwaliteiten in het verleden hebben bewezen. De renners starten donderdag om 12.35 uur, om rond 17.20 uur te finishen. De koers wordt niet op de bekende kanalen uitgezonden, maar u kunt na afloop van de koers een uitgebreid verslag verwachten op onze site!

TV en tijden etappe 4 Women’s Tour 2021

Donderdag vertrekken de rensters om 11.15 uur voor het vervolg van de Women’s Tour. De Britse etappekoers kent in de vierde etappe een afstand van 117,8 kilometer. In de finale liggen nog wat korte hellingen, maar het kan zomaar eens een dag voor de sprintsters worden. De wedstrijd is niet live op TV te zien, maar In de Leiderstrui komt na afloop met een verslag van de wedstrijd. Wel kunt u vanaf 13.00 uur op het hoofdkanaal van Eurosport de tijdrit van woensdag terugkijken.

TV en tijden EK baanwielrennen 2021

De derde dag op het EK baanwielrennen wordt vervolgd met vier finales, die allen in de avond plaatsvinden. De mannen gaan op de scratch (15 km) en de achtervolging (4 km) de strijd aan om de medailles. Bij de vrouwen gebeurt dit op de sprint en het omnium. Het EK baanwielrennen is van 18.00 uur tot en met 21.15 uur live te zien op het hoofdkanaal van Eurosport. Ook het Belgische Canvas zendt het EK baanwielrennen vanaf 18.00 uur uit.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws