Wielrennen op TV 7 oktober 2022 | Van Vleuten showt voor het eerst haar regenboogtrui! Wielrennen
Wielrennen

Wielrennen op TV 7 oktober 2022 | Van Vleuten showt voor het eerst haar regenboogtrui!

Wielrennen op TV 7 oktober 2022 | Van Vleuten showt voor het eerst haar regenboogtrui!

Op vrijdag 7 oktober staat er één wielerwedstrijd op het menu, namelijk de openingsrit in de Tour de Romandie Féminin. 7 oktober zal ook de boeken in gaan als de dag dat Annemiek van Vleuten voor het eerst de door haar in Australië gewonnen regenboogtrui zal showen. In de Leiderstrui vertelt u waar en hoe laat u dit kunt gaan bewonderen!

TV en tijden etappe 1 Tour de Romandie Feminin 2022

De Ronde van Romandie is bij de mannen inmiddels een enorm bekende rittenkoers. Dit jaar werd de 75e editie verreden en schreef Aleksandr Vlasov het eindklassement uiteindelijk op zijn naam. Voor de vrouwen is deze rittenkoers geheel nieuw. Waar de rittenkoers bij de heren uit een proloog en vijf daaropvolgende ritten bestaat, werken de vrouwen drie ritten af.

De eerste etappe is er een van 134 kilometer over glooiend terrein en kent Lausanne als start- en finishplaats. Wie weet tovert Annemiek van Vleuten hier direct al een kunststukje uit de hoge hoed. Op papier lijkt de rit echter op maat gemaakt van de sterke sprinters. Met Van Vleuten weet je het echter nooit.

Vanaf 14.30 uur is de eerste rit van de vrouwenkoers zowel op het hoofdkanaal Eurosport 1, als op de digitale Eurosport Player live te bekijken. Het belooft een spektakelstuk te worden: ook namen als Demi Vollering, Elisa Longo Borghini en Ellen van Dijk staan aan het vertrek!


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws