Woordgrap De Gendt schiet in verkeerde keelgat bij Valter: 'Dit vind ik niet leuk' Wielrennen
Wielrennen

Woordgrap De Gendt schiet in verkeerde keelgat bij Valter: 'Dit vind ik niet leuk'

Woordgrap De Gendt schiet in verkeerde keelgat bij Valter: 'Dit vind ik niet leuk'

Voor Visma | Lease a Bike was de vijfde Giro-rit er eentje om snel te vergeten. Olav Kooij (negende) kwam er in de sprint van het peloton al niet écht aan te pas, terwijl eerder Christophe Laporte en Attila Valter het asfalt kusten. Over de valpartij van laatstgenoemde maakte Thomas De Gendt een grapje op X, al kon de Hongaars kampioen dat helemaal niet waarderen.

Eerst reageerde Valter met een vragende smiley op het X-bericht van de Vlaming, die daarop in het Engels antwoord gaf. 'Het gaat om een grap met jouw naam. Je Nederlandse ploeggenoten zullen het wel uitleggen', stelde de routinier.

Grappig vond Valter het echter niet, zo bleek uit zijn daaropvolgende reactie. 'Ze hebben het uitgelegd. Ik vind het niet leuk', klonk zijn kort maar krachtige antwoord. De Gendt kon het daarop dan weer niet laten om ook daar weer op te reageren. 'Het is een verschil van smaak, maak je geen zorgen', aldus de rot in het vak.

Zien: De Gendt en Valter discussiëren op X

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws