Cornelisse hoopvol: 'De vorm van Van der Poel belooft goede dingen' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Cornelisse hoopvol: 'De vorm van Van der Poel belooft goede dingen'

Cornelisse hoopvol: 'De vorm van Van der Poel belooft goede dingen'

In gesprek met Wielerflits gaat Michel Cornelisse in op het aankomende voorjaar van Alpecin-Fenix. De ploegleider van onder anderen Mathieu van der Poel en Tim Merlier geeft aan dat ze bij de ploeg hopen de prestaties van vorig jaar te kunnen herhalen.

Goede prestaties geven altijd druk voor de volgende keer, zo ook voor Alpecin-Fenix. 'Vergeleken met vorig jaar, hebben we wel een paar versterkingen erbij gekregen. Dus laten we hopen dat we het vorige voorjaar kunnen evenaren, of misschien zelfs wel verbeteren. Uiteindelijk willen we elke wedstrijd winnen. We zien dat de ploeg nu al goed aan het rijden is', vertelt de Nederlander.

Cornelisse gaat ook in op de vorm van Van der Poel: 'Ik kan zien dat hij heel goed bezig is. Volgens mij is hij verbaasd over hoe ver hij al is. Dat belooft alleen maar goede dingen. We zijn natuurlijk al even bezig. Iedere etappe in de Algarve was voor hem een voorbereiding op de Omloop', aldus de Nederlandse ploegleider. (Foto: Sirotti, 2019)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws