Het nieuwe Movistar: 'Quintana heeft stempel achtergelaten' Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Het nieuwe Movistar: 'Quintana heeft stempel achtergelaten'

Het nieuwe Movistar: 'Quintana heeft stempel achtergelaten'

Imanol Erviti kijkt uit naar de herstart van het wielerseizoen, zo vertelt hij in gesprek met La Guía del Ciclismo. Zijn kopmannen bij Movistar zijn volgens hem zeer gemotiveerd om te presteren dit najaar.

Movistar heeft te dealen met de nalatenschap van Nairo Quintana, Mikel Landa en Richard Carapaz, die het schip afgelopen seizoen hebben verlaten. 'Nairo heeft wel een stempel achtergelaten', vertelt Erviti. 'Maar Valverde, Soler en Mas zitten allemaal op een goed niveau en steken in een goede conditie. Ze zijn alle drie erg gemotiveerd om de competitie weer te hervatten.'

Soler krijgt dit jaar de kans om als kopman op te treden bij de ploeg. 'Ik denk dat hij die kans verdiend heeft', laat de trouwe knecht weten. 'Met het niveau dat hij laat zien, is het logisch dat hij zichzelf wil bewijzen. De Giro zal een goede test voor hem zijn.' Ook voor Enric Mas heeft hij goede verwachtingen: 'Hij past perfect binnen de dynamiek van de ploeg. Met zijn kwaliteiten heeft hij een mooie ontwikkeling voor de boeg.' (Foto: Sirotti)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws