Sunweb komt met updates over blessure Tusveld; voorlopig geen koers Algemeen nieuws
Algemeen nieuws

Sunweb komt met updates over blessure Tusveld; voorlopig geen koers

Sunweb komt met updates over blessure Tusveld; voorlopig geen koers

Een aantal dagen na de crash van Martijn Tusveld in de Tour de la Provence is Team Sunweb met een update gekomen over de ernst van zijn verwondingen. Op de teamwebsite meldt men dat de renner een breuk in zijn schouder en een hersenschudding heeft opgelopen.

Camiel Aldershof, arts bij het team, laat weten dat de breuk op een goede plek zit: 'We houden het nu in de gaten om te zien of alles hetzelfde blijft. Zijn hersenschudding betekent ook nog eens dat hij volledige rust zal moeten nemen. Hij zal eerst terug moeten komen via de rollerbanken, voordat hij een koers kan rijden.'

Tusveld zelf is vanzelfsprekend teleurgesteld over de situatie: 'Zeker nadat ik weer op de juiste weg zat na het einde van het seizoen. Hopelijk verloopt het herstel snel en kan ik spoedig weer in actie komen. Tot die tijd zal ik het rustig aan doen met een hoop rust.' (Foto: Sirotti, 2019)


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws