Kelderman, Almeida en McNulty delen tik uit, Ganna superieur in tijdrit Giro d'Italia

Kelderman, Almeida en McNulty delen tik uit, Ganna superieur in tijdrit

Door Tom van der Salm 17 oktober 2020 | 16:36


Filippo Ganna heeft op indrukwekkende wijze zijn derde ritzege van de Giro behaald in de tijdrit naar Valdobbiadene. In de strijd om het algemeen klassement deelden João Almeida en Brandon McNulty tikken uit, terwijl Wilco Kelderman ook goede zaken deed.

Jonathan Dibben was om 13.00 uur de eerste die van het startpodium mocht rollen als rode lantaarn. De Brit van Lotto Soudal heeft een 118e plaats in de daguitslag tot dusver als beste prestatie, niet echt om over naar huis te schrijven. Voor de eerste richttijd was het dus ook wachten op andere namen, zoals Mathias Brändle en Victor Campenaerts. De Belg reed een degelijke tijdrit, maar zijn tijden werden onderweg al weg geblazen door Rohan Dennis en ook Josef Cerny.

De Australiër van INEOS Grenadiers reed gruwelijk snel en zette een pico bello eindtijd neer, veel beter dan de rest van het pak. Het was afwachten of Ganna zijn ploeggenoot kon evenaren, maar daar kwamen we al snel achter. Bij het eerste tussenpunt waren de tijden van de twee vrijwel identiek, dus de beslissing moest vallen in het vlakkere tweede gedeelte. Daar etaleerde zijn Ganna zijn fantastische hardrijderskwaliteiten en wist hij Dennis op 25 seconden te zetten.

Oudgedienden sterk, klassementsrenners op de afspraak

Tanel Kangert en Thomas De Gendt noteerden onderweg ook sterke tijden en onderstreepten dat met virtuele top vijf-noteringen aan de finish. Op dat moment was het echter nog wachten tot de renners uit de top tien van het klassement, waarvan Jakob Fuglsang de spits afbeet. 

De Deen en de mannen rondom hem (Rafal Majka en Fausto Masnada) waren ontzettend aan elkaar gewaagd, terwijl McNulty een hele goede tijdrit afwerkte. De jonge Amerikaan nestelde zich achter Ganna en Dennis. Een andere jongeling, Jai Hindley van Team Sunweb, moest meer tijd toegeven. Vincenzo Nibali had het eveneens niet makkelijk, hij zette onderweg tijden neer rond plek twaalf. Zijn vroegere adjudant Domenico Pozzovivo fietste ook in die virtuele contreien rond onderweg, evenals Pello Bilbao. De klassementsrenners bleven in elkaars buurt.

Almeida snel van start, Kelderman op economie

Kelderman zette een hele degelijke tijd neer bij het eerste tussenpunt, weliswaar op schijnbare reserve. De Barnevelder was geenzins van plan om zichzelf voorbij te fietsen, zoveel was duidelijk. Almeida was de laatste die daar passeerde, en hoe! De jonge Portugees knalde er een virtuele vierde plaats uit, heel knap achter de gekende mannen met tijdritstatuur als Ganna en Dennis. Aan de streep pakte McNulty ondertussen de derde plaats en een heleboel plaatsen in het klassement. 

Fuglsang kwam als 22e over de eindstreep, meer dan drie minuten verwijderd van stoomlocomotief Ganna. Majka en Masnada eindigden ook rond die koers, terwijl Kelderman en Almeida hun positie onderweg consolideerden. Op die manier reden ze wel verder weg van de anderen, die er op de vlakkere stukken richting het einde zichtbaar meer moeite meehadden. 

Almeida moest richting het einde toe wel steeds meer op de tanden bijten, de Portugees ging voortvarend van start maar kon zijn explosieve kwaliteiten moeilijk inzetten op de lange rechte stukken. Dit euvel overkwam ook Nibali, die zelfs buiten de top twintig finishte. Kelderman finishte even later wél sterk, hij pakte meer dan één minuut op Nibali en co. Almeida was dan de laatste die over de meet moest, de Portugees zijn sterke tijdrit te besluiten als zesde. (foto: Sirotti)

Uitslag etappe 14 Giro d'Italia 2020

1. Filippo Ganna
2. Rohan Dennis + 0.26
3. Brandon McNulty + 1.09
4. Thomas De Gendt + 1.11
5. Josef Cerny + 1.16
6. João Almeida + 1.31
7. Tanel Kangert + 1.33
8. Jonathan Castroviejo + 1.44
9. Wilco Kelderman + 1.47
10. Jan Tratnik + 2.00

Klassement na etappe 14 Giro d'Italia 2020

1. João Almeida
2. Wilco Kelderman + 0.56
3. Pello Bilbao + 2.11
4. Brandon McNulty + 2.23
5. Vincenzo Nibali + 2.30
6. Rafal Majka + 2.33
7. Domenico Pozzovivo ''
8. Fausto Masnada + 3.11
9. Patrick Konrad + 3.17
10. Jai Hindley + 3.33

Klik hier voor alle klassementen van de Giro d'Italia.

Lees hier ons liveblog van etappe 14 terug!

Live

Laden ..
Dit live blog is gestopt.

Tot morgen!

Met deze conclusie sluiten wij de liveblog voor vandaag af. Morgen zijn we natuurlijk weer van de partij om live verslag te doen van de bergetappe naar Piancavallo. We hopen dat u, net als wij, heeft genoten en hopen u morgen terug te zien. Ciao!

Algemeen klassement

Goede zaken dus voor Almeida en Kelderman. De twee lopen op vrijwel iedereen in het algemeen klassement uit. Daarnaast maakt ook McNulty een sterke opmars:

1. João Almeida
2. Wilco Kelderman + 0.56
3. Pello Bilbao + 2.11
4. Brandon McNulty + 2.23
5. Vincenzo Nibali + 2.30
6. Rafal Majka + 2.33
7. Domenico Pozzovivo ''
8. Fausto Masnada + 3.11
9. Patrick Konrad + 3.17
10. Jai Hindley + 3.33

Uitslag

1. Filippo Ganna
2. Rohan Dennis +0.26
3. Brandon McNulty +1.09
4. Thomas De Gendt +1.11
5. Josef Cerny +1.16
6. João Almeida +1.31
7. Tanel Kangert +1.33
8. Jonathan Castroviejo +1.44
9. Wilco Kelderman +1.47
10. Jan Tratnik +2.00

Winst Ganna

Wat van tevoren verwacht werd, wordt werkelijkheid: Filippo Ganna gaat overtuigend naar de zege in deze tweede tijdrit. Het is al zijn derde ritzege deze Giro!

Almeida met wonderbenen

Almeida zet een wereldprestatie neer. Hij heeft een sterk laatste stuk neergezet: zestien seconden sneller dan Kelderman. Hij verstevigt zijn roze trui.

Nog altijd 13 seconden?

Het laatste tijdsverschil dat we te zien kregen, was dat Almeida dertien seconden sneller reed dan Kelderman. Is dat nog steeds het geval aan de finish?

Alleen Almeida nog

Alleen rozetruidrager Almeida moet nog binnenkomen. Dat gaat niet lang meer duren.

Puike prestatie Kelderman

Een zeer sterke tijdrit van Wilco Kelderman. Hij doet ontzettend goede zaken voor het algemeen klassement. Hij zet de voorlopig achtste tijd neer: hij pakt meer dan een minuut op bijvoorbeeld Vincenzo Nibali!

Wachten op Kelderman!

Kelderman nadert de finish!

Binnenkomst Bilbao

Goed ingedeeld van Bilbao. Hij komt weliswaar op grote achterstand van Ganna binnen, maar hij weet ternauwernood McNulty van zich af te houden in de strijd om het algemeen klassement. Hij behoudt zijn plekje op het podium met tien seconden!

Binnenkomst Pozzovivo

En daar is de kleine Pozzovivo, die het ondanks zijn postuur aardig gedaan heeft vandaag. Ook hij verliest echter veel op McNulty, waardoor de podiumplek van McNulty bijna een zekerheid lijkt. Alleen Pello Bilbao kan dat nog veranderen, maar hij verloor net al veel tijd.

Binnenkomst Nibali

Ai, Nibali moet op het eind nog wel wat tijd toegeven. De ervaren renner verliest 1.45 minuut op McNulty. De Amerikaan gaat zo naar het podium!

Punt 3

Ook bij punt 3 is Almeida sneller, maar het verschil is behoorlijk afgenomen. Hij is nog vier seconden sneller dan de Nederlander.

Stand bij punt 3
1. Ganna
2. Dennis
3. McNulty
4. Almeida
5. Kangert

Kelderman 8e bij punt 3

Kelderman blijft sterk rijden. Hij zet de achtste tijd neer bij punt drie, waardoor hij op bijna alle klassementsrenners tijd pakt. Straks volgt Almeida, wat kan hij nog?

Nibali virtueel podium

Nibali zet een prima tijdrit neer en gaat virtueel Bilbao voorbij in het algemeen klassement. De Haai moet wel doorrijden, anders komt McNulty hem misschien nog wel voorbij!

Binnenkomst Majka

Ook Rafal Majka is binnen. De Pool doet het 25 tellen beter dan Fuglsang.

Stand bij punt 2

1. Ganna
2. Dennis +0.06
3. McNulty +0.16
4. Almeida +0.29
5. Kangert +0.30

Almeida vierde bij punt 2

Almeida en Kelderman hebben het tweede stuk van de race ongeveer even hard gereden. De Portugees heeft nog altijd dertien seconden sneller gereden dan zijn Nederlandse concurrent.

Nibali steady

Voorlopig nog weinig aandacht voor Vincenzo Nibali in deze liveblog. De Italiaan is bezig met een degelijke tijdrit en doet het voorlopig iets beter dan mannen als Majka en Bilbao.

Kelderman bij tweede punt

Wilco Kelderman zet de zevende tijd neer bij het tweede punt. Veertig seconden na Ganna. Almeida volgt spoedig, de Portugees is sterk begonnen.

Binnenkomst Fuglsang

Fuglsang eindigt op drie minuten en twaalf seconden van Ganna. Dat betekent dat McNulty twee minuten sneller heeft gereden, een groot verschil!

Bilbao breekt geen potten

Bilbao is nog niet bezig aan zijn beste tijdrit in zijn leven. De Spanjaar staat voorlopig twintigste bij het tweede tussenpunt.

McNulty binnen

McNulty finisht als derde. De jonge Amerikaan is meer dan een minuut langzamer dan Ganna, maar zet nog steeds een beresterke prestatie neer!

Iedereen voorbij 1e punt

1. Ganna
2. Dennis +0.01
3. McNulty +0.05
4. Almeida +0.07
5. De Gendt +0.10

14 seconden

De tussentijd van Almeida betekent dat Kelderman veertien seconden verliest in de strijd om het algemeen klassement.

Almeida vliegt

Almeida zet een toptijd van 11.14 neer. Sneller dan Kelderman dus, op gelijke voet met McNulty.

Kelderman bij 1e tussenpunt

Zesde tijd voor Kelderman bij het eerste tussenpunt. Van de klassementsmannen doet alleen McNulty het voorlopig beter.

De stand aan de finishlijn

Nu iedereen vertrokken is, werpen we even een blik op de situatie aan de finishlijn:

1. Ganna 42.40
2. Dennis +0.26
3. De Gendt +1.11
4. Cerny +1.16
5. Kangert +1.33

En daar is Almeida!

En iedereen is weg! Ook João Almeida vertrekt voor zijn tijdrit: hij ziet er ontspannen uit. Logisch ook als je zijn prestatie in de openingstijdrit in het achterhoofd houdt.

Kelderman onderweg!

Kelderman is vertrokken! Zou vandaag dan zijn roze droom uitkomen?

McNulty stoomt door

McNulty stoomt in de tussentijd heerlijk door. Bij het tweede tussenpunt zet hij de derde tijd neer. Fuglsang doet het voor zijn doen redelijk, maar geeft toch al meer dan veertig seconden toe.

Wachten op Kelderman

De volgende die van het startpodium moet rollen, is Wilco Kelderman. Over enkele minuten begint hij aan zijn jacht op de roze trui!

Bilbao van het startblok

De nummer drie van het algemeen klassement, Pello Bilbao, is vertrokken. De renner van Bahrain McLaren is een geduchte kandidaat voor deze tijdrit, hij is immers ook Spaans kampioen in deze discipline.

De Gendt: 'Parcours ook voor renners die niet goed kunnen tijdrijden'

Goed nieuws voor de mannen als Fuglsang en Majka. Hij denkt dat de klassementsrenners door het klimmetje allemaal een goede tijdrit moeten kunnen neerzetten: 'Het parcours is ook geschikt voor renners die niet zo goed kunnen tijdrijden.'

Nibali

Inmiddels is ook De Haai van Messina, Vincenzo Nibali, vertrrokken. Het is wachten op de top drie van het algemeen klassement.

Kangert vijfde

Kangert zet zijn sterke tijdrit nog een tijdje door. De Est geeft echter wel wat tijd toe op De Gendt en zet een voorlopige vijfde tijd neer.

Fuglsang

Fuglsang verliest 29 seconden op Ganna bij het eerste tussenpunt. Dat betekent dat McNulty hem al voorbij gaat in het algemeen klassement!

McNulty sterk begonnen

McNulty zet een sterke tijd neer bij het eerste tussenpunt. Hij klokt voorlopig de derde tijd, vijf seconden langzemer dan Ganna.

Ulissi

Nou, het lijkt Diego Ulissi amper moeite gekost te hebben. Hij zet voorlopig de dertiende tijd neer aan de finish, maar van inspanning is op zijn gezicht niets af te lezen.

Majka

Rafal Majka rolt van het startpodium. De Pool is geen begenadigd tijdrijder, maar wist in de laatste Tirreno-Adriatico zijn podiumplaats wel te verdedigen ten opzichte van de opkomende concurrenten.

Kangert en De Gendt: tweelingbroers

Leuk feitje: Thomas De Gendt stond na 17 kilometer 0.16 seconde achter Tanel Kangert en na 25,1 kilometer nog steeds. De twee hebben het stuk tussen het tweede en derde tussenpunt dus precies (!) even snel afgelegd, tot op de milliseconde.

Fuglsang

Over twee minuten gaat Jakob Fuglsang van start en daarmee beginnen we aan de top tien! 

Zakarin

Hey, Ilnur Zakarin! De in Cyprus wonende Rus verdringt Castroviejo van de zesde plek bij het eerste tussenpunt. 

Castroviejo

Een andere oudgediende, Jonathan Castroviejo, kan niet tippen aan zijn INEOS-ploeggenoten. Hij komt als zesde door bij het eerste tussenpunt.

Kangert

Tanel Kangert was lang onzichtbaar deze Giro, maar rijdt plots achter Ganna en Dennis naar de derde plek bij tussenpunt twee!

Knox

Met de start van James Knox zijn we bij de top vijftien van het algemene klassement aanbeland!

Virtuele stand

1. Filippo Ganna 42.40
2. Rohan Dennis + 0.26
3. Thomas De Gendt + 1.11
4. Josef Cerny + 1.16
5. Jan Tratnik + 2.00

De Gendt

De Gendt heeft even gas gegeven in het laatste stuk en finisht als voorlopige derde. Knap!

Kangert, Ulissi en Castroviejo

Kangert (4e) en Ulissi (6e) zetten goede tijden neer bij het eerste tussenpunt, terwijl Castroviejo van start is gegaan namens INEOS.

Daar is Ganna!

Broem broem, daar komt Ganna aan. 26 seconden sneller dan Dennis, 48 km/u gemiddeld! 

Bjerg en Sobrero

Matteo Sobrero (de vriend van de zus van Filippo Ganna) pakt een knappe vierde plek aan de finish, terwijl Mikkel Bjerg daar stek zes opeist.

De Gendt

De Gendt nestelt zich bij tussenpunt drie tussen Cerny en Tratnik.

Tussenpunt drie

1. Filippo Ganna
2. Rohan Dennis + 0.18
3. Josef Cerny + 0.56
4. Jan Tratnik + 1.30
5. Victor Campenaerts + 1.35

Klimmers

Langzamerhand krijgen we ook de klimmers te zien. Tanel Kangert gaat van start, en ook Harm Vanhoucke en Ruben Guerreiro mogen bijna beginnen aan hun rit tegen de klok.

Pippo Ganna!

Ganna stoomt door! Tussenpunt drie: achttien seconden sneller dan Rohan Dennis. Impressionante!

Tratnik en De Gendt

Terwijl De Gendt onderweg van zijn pluimen verliest, komt Jan Tratnik als derde snelste aan bij het eindpunt.

Bjerg

Mikkel Bjerg heeft niet zijn beste dag. Hij komt als achtste door aan tussenpunt drie.

Outsiders

In de marge noteren ook Jan Tratnik en Matteo Sobrero puike top vijf-noteringen aan de verschillende tussenpunten, dat waren we vergeten te vermelden. 

Ganna aan tussenpunt twee

Ganna noteert bij tussenpunt twee vijf seconden sneller dan Dennis. Ze zijn aan elkaar gewaagd.

Finish Dennis

Rohan Dennis komt bij de streep, vijftig seconden sneller dan Cerny! 

1. Rohan Dennis
2. Josef Cerny + 0.50
3. Victor Campenaerts + 1.40

De Gendt

Thomas De Gendt komt op plek drie door aan tussenpunt één, slechts tien seconden achter Ganna!

Clown Dennis

Hahah, die Rohan Dennis! Hij gaat zittend op de buis naar beneden in een afdaling, gekkenwerk!

Cerny zet tijd neer!

Nieuwe beste eindtijd. Josef Cerny doet maar liefst vijftig seconden sneller dan Victor Campenaeerts!

Eerste tussentijd Ganna

Ganna is anderhalve seconde sneller dan Dennis bij het eerste tussenpunt!

Ganna

Ganna heeft na negen minuten al twee renners ingehaald en rijdt met 650 watt de klim op. Dat gaat snel, zeggen we maar!

Dennis dendert door

Rohan Dennis blijft pushen, ook aan tussenpunt drie degradeert hij de rest tot figuranten. Cerny volgt daar op 36 seconden, Campenaerts al op 1.18 minuut.

De Gendt

Ook Thomas De Gendt gaat van start. Hij gaat voor het podium in deze rit, zo zei hij voor de etappe.

Bjerg

Mikkel Bjerg komt door aan tussenpunt één, maar is al 34 (!) seconden langzamer dan Rohan Dennis.

Tussenstand finish

1. Victor Campenaerts 44.46
2. Kamil Gradek + 0.28
3. Matthias Brändle + 0.37

Ganna

Wereldkampioen Ganna begint! Kan hij zijn derde ritzege bemachtigen?

Campenaerts

Ah, Gradek zit toch eventjes in de hot seat. Campenaerts duikt er echter meteen een goede halve minuut onder en mag de Pool dus gaan vervangen. 

Tussenpunt twee

Voorlopige stand tussenpunt twee

1. Rohan Dennis 21.47
2. Josef Cerny + 0.28
3. Victor Campenaerts + 1.04

Gradek!

Nieuwe beste eindtijd, van Kamil Gradek! Campenaerts is echter ook op komst, dus we vragen ons af of de Pool überhaupt in de hot seat kan plaatsnemen.

Ganna

Over vijf minuten start Filippo Ganna. Kan hij zijn ploeggenoot Dennis evenaren?

Démare

Haha, die Arnaud Démare. De Fransman is goed in vorm, hij peddelt rustig over de finish maar noteert alsnog de derde voorlopige eindtijd. Dat is klasse!

Bjerg

Mikkel Bjerg begint eraan, en even later zien we ook Peter Sagan aan de start!

Stand tussenpunt één

1. Rohan Dennis 11.08
2. Josef Cerny + 0.22
3. Matthias Brändle + 0.51
4. Victor Campenaerts + 0.52

Dennis bij tussenpunt één

Rohan Dennis blaast de rest even weg aan tussenpunt één. Na elf minuten komt hij door, vijftig seconden sneller dan Campenaerts!

Fietsje hoor

De wereldkampioenen-fiets van Filippo Ganna. Niks mis mee!

Cerny

Josef Cerny komt als eerste door bij tussenpunt één, twee seconden sneller dan Brändle en Campenaerts.

Israel Start-Up Nation

Bij Israel Start-Up Nation zijn ze trots op hun twee mannen!

Démare

Démare houdt zich allesbehalve in, hij komt als vierde door bij tussenpunt drie. 

Tussenpunt twee

Campenaerts duikt bij tussenpunt twee tien seconden onder de tijd van Brändle. Die is goed bezig!

Dennis

Rohan Dennis begint eraan! Wat kan het tijdritkanon uit Perth?

Finish

De eerste mannen komen ondertussen ook al bij de finish. Matthias Brändle zet een eerste richttijd neer van 45 minuten en 23 seconden.

Cerny

Een outsider is van start gegaan! Josef Cerny van CCC, zesde in de openingstijdrit.

Campenaerts

Victor Campenaerts komt bij tussenpunt 1. De Belg moet één seconde toegeven op Matthias Brändle.

Ciccone

Geen Ciccone meer! Klote-nieuws voor Vincenzo Nibali.

Bikkel

Juan Sebastian Molano is een bikkel! De Colombiaan zit weer op de fiets na zijn harde crash.

Tussenpunt twee

Ploeggenoten Brändle en Dowsett ontlopen elkaar niet veel bij tussenpunt twee. Er zit slechts twee seconden tussen de twee. Wat veel tweeën zeg.

Molano

Pechvogel Molano zit nog steeds op de grond, hij heeft duidelijk last.

Bodnar

Nieuwe outsider die eraan begint: Maciej Bodnar, voormalig winnaar van een Tourtijdrit.

Molano

Molano heeft veel bloed op zijn vingers en blijft nog even zitten. Het doet ons denken aan de verschrikkelijke val van Van Aert in de Tour van vorig jaar.

Val!

Oei! Een harde val voor Juan Sebastian Molano! Hij blijft net na het tussenpunt achter een hek haken. Dat ziet er heel lelijk uit.

Démare

Arnaud Démare is ook van start gegaan! Hij kan een aardig eindje tijdrijden, maar ons lijkt het logischer dat hij het rustig aan doet vandaag.

Bus op het parcours

HUH?!! Ineens rijdt er een bedrijfsbus voor Matthias Brändle op het parcours, of is het één van de volgwagens van de twee Vini Zabú-renners die hij tegelijkertijd inhaalt?

Campenaerts

Om 13.34 uur gaat Victor Campenaerts van start, de eerste échte favoriet van vandaag!

Sunweb

Jai Hindley en Wilco Kelderman zijn het parcours aan het verkennen!

Dowsett

Alex Dowsett heeft voorganger Marco Frapporti nu al te pakken. Dat gaat rap!

Brändle

Brändle is ook lekker aan het beuken! Hij duikt 25 seconden onder de tijd van Keisse bij tussenpunt één.

Keisse

Iljo Keisse zet een goede tijd neer bij het eerste tussenpunt! De Belg is veertig seconden sneller dan Marco Mathis.

Gaviria

Fernando Gaviria is al aan het opwarmen, haha!

Dowsett

Alex Dowsett is van start gegaan! De Brit won natuurlijk al een etappe, maar kan ook een aardig ritje tegen de klok rijden. Zijn starttijd van 13.13 uur bedoelt echter niet veel goeds!

Mura di Poggio

Dibben is op de Mura di Poggio, de klim van 1,1 kilometer aan 12,3%. Wat een onding, de Brit staat bijna stil.

Parcours

Wat krijgen de renners allemaal voor de kiezen?

Brändle

Eerste tijdrijder van naam: Matthias Brändle is zojuist vertrokken. Wat kan de Oostenrijkse kampioen?

Mindere goden

De mindere goden van de Giro verschijnen nu vooral in beeld. Heeft u de naam Simone Bevilacqua bijvoorbeeld al gehoord?

Marco Mathis

Marco Mathis, de beloften wereldkampioen tijdrijden van 2016, is ook van start gegaan. De Duitser heeft zijn potentie jammer genoeg voor hem nooit waar kunnen maken.

Dibben

Daar gaat Jonathan Dibben! We zijn eraan begonnen!

Nog vijf minuten!

Over vijf minuten beginnen we. Dé favoriet: Filippo Ganna. De redacteur van dienst heeft echter een rotsvast vertrouwen in Wilco Kelderman en dit ook omgezet in enkele euro's op de Nederlander, tegen een quotering van 29. Als Kelderman wint, verwacht een hosanna-liveblog!

Zwaar parcours!

Het is écht lastig vandaag, aldus de Vlaamse wielerjournalist Renaat Schotte.

Kelderman

De Nederlandse hoop Kelderman heeft er zin in! Zien we hem in het roze na vandaag?

Jonathan Dibben

De eerste die om 13.00 uur start is Jonathan Dibben, de rode lantaarn. Zijn beste daguitslag in dertien ritten? 118e. Dan verdien je de Rode Lantaarn-titel wel.

Vers van de pers

Slecht nieuws voor Jumbo-Visma en Wout van Aert!

Daar zijn we weer!

Het worstenbroodje was heerlijk. En warempel, we zien dat Eurosport nog met de herhaling van gisteren bezig is. Het lijkt erop dat ze dus later met de uitzending starten, rond 12.45 uur.

Worstenbroodje

De redacteur van dienst is een Brabander en gebruikt de stilte voor de storm om een verrukkelijk worstenbroodje warm te maken! Smakelijk allen en tot over enkele minuten! 

Ronde van Spanje

En natuurlijk de Ronde van Spanje, die dinsdag alweer begint! Wat een heer-lijke koersdagen komen eraan.

Ronde van Vlaanderen

Nu heeft u alle tijd om de voorbeschouwing van de Ronde van Vlaanderen eens goed door te lezen!

TV-uitzending

De TV-uitzending van Eurosport begint om 12.25 uur, terwijl de eerste renner pas om 13.00 uur van het startpodium rolt. Alex Dowsett is om 13.13 de eerste renner om in de gaten te houden die eraan begint.

Tijden

En natuurlijk de starttijden die u in de gaten moet houden! 

Favorieten

Welke klasbakken maken kans op de zege in deze rit tegen de klok?

Voorbeschouwing

Hoe ziet het parcours van de tijdrit eruit?

Goedemiddag!

Een hele goedemiddag! Welkom bij het liveblog van de tijdrit van 34 kilometer in de Giro!


Tags:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!

Reageer


Meer nieuws