Van Baarle wint met Ferrand-Prévot mountainbikewedstrijd op Curaçao, Terpstra verslaat Jakobsen bij herenkoers Mountainbiken
Mountainbiken

Van Baarle wint met Ferrand-Prévot mountainbikewedstrijd op Curaçao, Terpstra verslaat Jakobsen bij herenkoers

Van Baarle wint met Ferrand-Prévot mountainbikewedstrijd op Curaçao, Terpstra verslaat Jakobsen bij herenkoers

Tortelduifjes Dylan van Baarle en Pauline Ferrand-Prévot hebben saampjes de Kärcher Duo Xtreme, een mountainbikewedstrijd op Curaçao, gewonnen. Het Nederlands-Franse koppel werkte het 75 kilometer lange parcours af in 3 uur en 44 minuten. Het eerstvolgende koppel moest meer dan een half uur toegeven op de sterkhouder van Jumbo-Visma en diens wederhelft (INEOS Grenadiers).

Bij de duo-wedstrijd voor heren ging Niki Terpstra er samen met Barry Bakker met de zege vandoor, terwijl Fabio Jakobsen samen met Marc de Maar als tweede finishte. Op het eiland in de Caraïbische Zee was vorig jaar Jakobsen nog primus in de gemixte duo-wedstrijd. Toentertijd won hij samen met 'zijn' Delore de koppelwedstrijd. Dat evenement gold destijds als hun huwelijksreis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws