🎥 Nare beelden Val di Sole: Van Empel blijft met veel pijn liggen en wordt per brancard afgevoerd Veldrijden
Veldrijden

🎥 Nare beelden Val di Sole: Van Empel blijft met veel pijn liggen en wordt per brancard afgevoerd

🎥 Nare beelden Val di Sole: Van Empel blijft met veel pijn liggen en wordt per brancard afgevoerd

Het was zaterdag niet de dag van Fem van Empel. De Nederlandse viel al tijdens de verkenning van de cross in Val di Sole, waarna ze na enige twijfels toch van start ging. In de tweede ronde ging het echter opnieuw mis: Van Empel viel hard in de gladde Italiaanse omstandigheden en bleef met veel pijn liggen.

Van Empel kwam met haar been tegen een paal en dat zorgde voor zorgen bij omstanders. 'We hoorden het kraken tot hier. Ik heb er kippenvel van', zei ooggetuige Bart Wellens voor de microfoon van Renaat Schotte op Play Sports. Tom De Kort, begeleider van Van Empel, kwam even later met een update bij Sporza. 'Zondag gaan we in Nederland voor de zekerheid toch nog een scan nemen om te controleren of het geen barst is. Maar waarschijnlijk is het "een paardenbeet", waarbij haar dijbeenspier geplet werd tussen het paaltje en haar bot. Dat is zeer pijnlijk', verklaarde De Kort de pijn bij Van Empel, die de cross vanzelfsprekend niet uitreed.

11 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws