Brand met glimlach na knappe zege, Betsema ziet het aan: 'Lucinda is in de vorm van haar leven' Veldrijden
Veldrijden

Brand met glimlach na knappe zege, Betsema ziet het aan: 'Lucinda is in de vorm van haar leven'

Brand met glimlach na knappe zege, Betsema ziet het aan: 'Lucinda is in de vorm van haar leven'

Na een crossloos weekend stond Lucinda Brand er gewoon weer in Hamme, waar ze de Flandriencross op grandioze wijze naar zich toe wist te slepen. 'Het deed behoorlijk pijn.'

Brand stond met een big smile voor de camera van Sporza. 'Ik kon niet meer verlangen', doelt Brand ook op het overnemen van de leiding in de X2O Trofee. 'Het deed behoorlijk pijn, We hebben rondom de Kerst veel wedstrijden gehad, maar het is niet gemakkelijk om er nu dan meteen weer te staan nadat ik er een weekend uit ben geweest. Dat is altijd even afwachten, maar gelukkig ging het goed.'

Dat Shirin van Anrooij tweede werd, maakte het feestje van Baloise-Trek Lions compleet. 'Het liep net zo. Shirin miste net wat flow en moest een gaatje laten, maar daarna was het dus aan Denise Betsema om het gat dicht te rijden.' Brand zal ook zondag in Hoogerheide volle bak gaan, zo gaf ze mee. Geen rustdag voor extra voor het WK, dus. 'Gewoon nog een keertje gaan', zegt ze vol temperament.

Betsema: 'Het is vooral achtervolgen momenteel'

Nummer drie Betsema zag de suprematie van Brand met lede ogen aan. 'Lucinda is in de vorm van haar leven, momenteel is het voor ons vooral achtervolgen. Dat is niet altijd leuk, maar ik wist vantevoren al dat het heel lastig zou worden', zegt de vrouw die de leiding in het klassement van de X2O Trofee af moest geven.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws