Corné van Kessel komt vanaf 1 januari uit voor Deschaecht-Hens-Maes Veldrijden
Veldrijden

Corné van Kessel komt vanaf 1 januari uit voor Deschaecht-Hens-Maes

Corné van Kessel komt vanaf 1 januari uit voor Deschaecht-Hens-Maes

Corné van Kessel zal vanaf 1 januari 2023 de kleuren van het cyclocrossteam van Deschaecht-Hens-Maes verdedigen. De Brabander maakt de overstap vanuit het veldritteam van Tormans.

Van Kessel, die vrijdag in Niel terugkeert in wedstrijdverband na een sleutelbeenbreuk, is blij met de overstap. 'Ik ben blij dat ik tot dit jonge, ambitieuze team kan toetreden. De kansen die ik er krijg wil ik met beide handen grijpen om mij effectief in de top vijf te manifesteren. Het viel me ook op hoeveel aandacht er wordt besteed aan de samenwerking en communicatie tussen staf en renners.'

Guido Verscheuren, manager van de ploeg, is eveneens in zijn nopjes, zo geeft hij te kennen in een persbericht. 'Als ploeg zien we de komst van Corné als een sterke sportieve stap voorwaarts. Hij heeft de afgelopen jaren bewezen een vaste waarde te zijn in de top tien van het internationale veldrijden. Wij hopen als team het laatste ontbrekende stukje te zijn die de puzzel in elkaar doet vallen om regelmatig mee te dingen naar een podiumplaats. Wij kijken er alvast naar uit om de samenwerking op te starten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws