Pidcock met grote afstand favoriet voor WK veldrijden, Vos en Brand ontlopen elkaar weinig Veldrijden
Veldrijden

Pidcock met grote afstand favoriet voor WK veldrijden, Vos en Brand ontlopen elkaar weinig

Pidcock met grote afstand favoriet voor WK veldrijden, Vos en Brand ontlopen elkaar weinig

Tom Pidcock is de grote favoriet voor het WK veldrijden in Fayetteville, als we wedkantoor Bet365 mogen geloven. De Brit kent nog niet een super overtuigend seizoen in de cross, maar in Amerika moet hij de eerste regenboogtrui bij de elite gaan pakken. Bij de vrouwen lijkt het spannender te gaan worden.

Bij afwezigheid van Mathieu van der Poel (geblesseerd) en Wout van Aert (focus op wegseizoen) waren alle ogen de afgelopen weken al gericht op Pidcock. Hij won drie crossen en toonde daarin vorm. Toch werd hij ook meermaals afgetroefd door anderen. Afgelopen weekend nog was Laurens Sweeck de sterkste in Hamme - waar Pidcock viel - en Eli Iserbyt zegevierde in Hoogerheide.

Toch staat Pidcock fier bovenaan als het om de quoteringen gaat. Wie inzet op een WK-titel voor Pidcock, krijgt 1,66 keer zijn of haar inzet terug. Eerste concurrent lijkt volgens Bet365 toch Iserbyt, voor wie je 3,25 keer je inzet terugkrijgt bij winst. Toon Aerts completeert het podium met een odd van 6,50.

Nederlands hoop Lars van der Haar lijkt geen topfavoriet, maar bijvoorbeeld bij het EK kwam hij in die rol wel uitstekend voor de dag. De kleine Nederlander staat als vierde op de lijst als het gaat om de favorieten. Een wereldtitel voor Van der Haar levert jou 8,50 keer je inzet op. Michael Vanthourenhout is met een odd van 10,00 de enige die nog een beetje serieus wordt genomen. Een wereldtitel van Sweeck lijkt al hoogst onwaarschijnlijk met een quotering van 26,00.

Vos favoriet boven Brand bij de vrouwen

Bij de vrouwen lijkt een heuse battle op komst tussen twee Nederlandse vrouwen. Marianne Vos en Lucinda Brand steken er bovenuit, zo is ook te zien bij Bet365. Winst van Vos in Fayetteville staat gelijk aan 1,72 keer je inzet. Wint Brand net als vorig jaar de wereldtitel, dan levert dat 2,10 keer je inzet op. De kloof met de rest is enorm. De Hongaarse Kata Blanka Vas heeft met een odd van 11,00 de beste papieren na Vos en Brand.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws