Tom Meeusen gaat dan tóch verder: 'Sorry voor de mensen die dit een schreeuw om aandacht vinden' Veldrijden
Veldrijden

Tom Meeusen gaat dan tóch verder: 'Sorry voor de mensen die dit een schreeuw om aandacht vinden'

Tom Meeusen gaat dan tóch verder: 'Sorry voor de mensen die dit een schreeuw om aandacht vinden'

Tom Meeusen zal in de eerste maanden van 2023 dan toch nog in het veld te zien zijn. Dat heeft de crosser van Deschaecht-Hens-Maes laten weten op social media, nadat er berichten de ronde deden dat hij vanaf 1 januari crosser af zou zijn.

'Even een berichtje om alles op te helderen', begint Meeusen zijn verhaal. 'Na Amerika, een aantal niet selecties en een blessure, was de put te diep om er nog uit te fietsen. Maar na een duwtje van het hele Deschacht-Hens-Maes is het toch gelukt. Stoppen leek de makkelijkste optie maar ik ben nu blij dat ik weer mag starten en zal ook dit seizoen volledig uit doen.'

'Ik koers al bijna 15 jaar dus die twee maand meer of minder zal het nu ook niet maken. We gaan dus even niet meer over stoppen spreken. Sorry voor de mensen dat dit een schreeuw om aandacht vinden maar ik was mijn ploeg en sponsors even een duidelijke uitleg verschuldigd', aldus de crosser. 'Alles gaat ook zo snel in de crosswereld dat zelfs dit verhaal sneller vertrokken was dan dat ik zelf wou, hopelijk lukt het dit seizoen nog een keertje om mee dat tempo te bepalen 😊', sluit hij af met een vrolijke noot.

Vanaf 1 januari heeft hij in ieder geval een nieuwe ploeggenoot, daar de Nederlander Corné van Kessel vanaf die datum ook uit zal komen voor de crossformatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws