Van Aert geeft 'voorlopig crossprogramma': zeven crossen in december Veldrijden
Veldrijden

Van Aert geeft 'voorlopig crossprogramma': zeven crossen in december

Van Aert geeft 'voorlopig crossprogramma': zeven crossen in december

Wout van Aert heeft zijn voorlopige crossprogramma bekend gemaakt. De Jumbo-Visma-coureur begint zijn periode in het veld op 4 december, in de wereldbekercross van Antwerpen. In totaal komt Van Aert in december zeven keer in actie, zo laat zijn ploeg op de website weten.

Na zijn rentree in het veld, gaat Van Aert ook naar de wereldbekercross in het Ierse Dublin op 11 december. Vervolgens rijdt Van Aert vijf crossen in slechts acht dagen tijd. Deze drukke periode begint dicht bij huis voor de inwoner van Herentals. Ongeveer twintig kilometer verderop rijdt Van Aert namelijk de Exact cross in Mol.

Drie dagen later staan er drie crossen achtereenvolgens op het programma: Gavere, Heusen-Zolder en Diegem. Ook in Loenhout (30 december) staat Van Aert aan de start. Het programma in het nieuwe jaar is nog niet bekend.

In eerdere berichtgeving werd nog gespeculeerd dat Van Aert al in november in actie zou komen. Aan die twijfel is dus nu een einde gekomen.

Voorlopig crossprogramma Wout van Aert 2022/2023

4 december: Antwerpen (Wereldbeker)

11 december: Dublin (Wereldbeker)
23 december: Mol (Exact Cross)
26 december: Gavere (Wereldbeker)
27 december: Heusden-Zolder (Superprestige)
28 december: Diegem (Superprestige)
30 december: Loenhout (Exact Cross)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws