Van der Poel, Van Aert en Pidcock onder kunstlicht: na twee jaar afwezigheid pakt cross Diegem uit Veldrijden
Veldrijden

Van der Poel, Van Aert en Pidcock onder kunstlicht: na twee jaar afwezigheid pakt cross Diegem uit

Van der Poel, Van Aert en Pidcock onder kunstlicht: na twee jaar afwezigheid pakt cross Diegem uit

Donderdag maakte Wout van Aert zijn resterende programma voor 2022 bekend, waarbij met name de drukte rondom de Kerstperiode opvalt. De Belg rijdt vier wedstrijden in de laatste week van december, waaronder de Superprestigecross in Diegem.

Die avondwedstrijd, die wordt verreden op 28 december, is na twee jaar afwezigheid terug op de kalender en pakt direct uit. 'Naast de vaste waarden als Laurens Sweeck, Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout zullen ook Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock aan de start staan in Diegem', klinkt het in een persbericht.

'Ook bij de dames ontbreekt het niet aan topnamen, met huidig wereldkampioene Marianne Vos zullen ook Lucinda Brand en Sanne Cant door de Diegemse dorpskern vlammen. Diegem Cross zal ongetwijfeld, onder het unieke decor van kunstlicht, weer voor prachtige en onvergetelijke momenten zorgen', stelt de organisatie.

Pidcock vangt komend weekeinde zijn crosswinter aan, terwijl Van Aert op 4 december begint. Van der Poel, die de laatste zes (!) edities in Diegem won, heeft nog geen officieel programma vrijgegeven, maar ook hij wordt op korte termijn terug verwacht.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws