Van Empel komt dit kalenderjaar niet meer in actie, ook Iserbyt in de lappenmand Veldrijden
Veldrijden

Van Empel komt dit kalenderjaar niet meer in actie, ook Iserbyt in de lappenmand

Van Empel komt dit kalenderjaar niet meer in actie, ook Iserbyt in de lappenmand

Pauwels Sauzen-Bingoal zat afgelopen zaterdag in Val di Sole in de hoek waar de klappen vielen, ondanks de overwinning van hun renner Michael Vanthourenhout. Zowel Fem van Empel als Eli Iserbyt ging hard tegen de grond op het Italiaanse ijs en ze zullen allebei niet van de partij zijn op Tweede Kerstdag in Gavere.

Van Empel komt überhaupt niet meer dit kalenderjaar en zal dus niet meer voor Pauwels Sauzen-Bingoal rijden voordat ze op 1 januari overstapt naar Jumbo-Visma. Voor de leidster in de Wereldbeker is het een hard gelag dat ze de cross in Gavere mist, daar ze nu haar voortreffelijke positie in het algemeen klassement iets minder voortreffelijk ziet worden.

Datzelfde geldt voor Iserbyt, die ook nog altijd meedoet om de prijzen. Ook hij is nog onzeker voor de cross van dinsdag in Zolder. Zowel Iserbyt als Van Empel kampt met last aan de heupen en knieën, meldt het crossteam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws