Veldrijden op TV 1 januari 2022 | Uitbrakken met Van Aert en Brand in Baal Veldrijden
Veldrijden

Veldrijden op TV 1 januari 2022 | Uitbrakken met Van Aert en Brand in Baal

Veldrijden op TV 1 januari 2022 | Uitbrakken met Van Aert en Brand in Baal

Brak of niet: bijna niets is fijner dan om het nieuwe jaar in te gaan met een lekkere dosis sport! Op zaterdag 1 januari 2022 zal je dan ook op je wenken bediend worden met de cross in Baal, ook wel de GP Sven Nys genoemd.

TV en tijden X2O Trofee Baal

De wedstrijden uit de X2O-trofee zijn dit jaar te zien bij verschillende aanbieders. Eurosport houdt zaterdag het hoofdkanaal vrij om live verslag te doen van de wedstrijd, terwijl men ook op de digitale Eurosport Player terecht kan voor beelden. Ook Sporza is van de partij in Baal. De Belgische publieke omroep zal de cross uitzenden op Één.

De vrouwenwedstrijd van deze veldrit start om 13.40 uur, om een uurtje later te finishen. De mannen horen om 15.00 uur het startschot. Ook zij zullen een uur later over de finishlijn komen. Benieuwd wie de favorieten zijn voor de races? Lees dan meer over de wedstrijd in onze voorbeschouwing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws