Veldritprogramma Mathieu van der Poel bekendgemaakt: wereldkampioen veertien keer in het veld te bewonderen Veldrijden
Veldrijden

Veldritprogramma Mathieu van der Poel bekendgemaakt: wereldkampioen veertien keer in het veld te bewonderen

Veldritprogramma Mathieu van der Poel bekendgemaakt: wereldkampioen veertien keer in het veld te bewonderen

Middels een bericht op Twitter heeft Alpecin-Deceuninck het veldritprogramma van Mathieu van der Poel bekendgemaakt. De vijfvoudig wereldkampioen opent zijn cross-seizoen op 16 december in de X2O-Trofee van Herentals. In totaal is MVDP - het WK veldrijden in Tabor meegerekend - deze winter veertien keer te bewonderen op zijn veldritfiets.

Het is nog eventjes wachten op Van der Poels eerste veldrit van het jaar, maar daarna kunnen fans hem in korte tijd bijzonder vaak in actie zien. Vooral de kerstperiode is een drukke voor Van der Poel, die na Herentals achtereenvolgens in Mol (Exact Cross, 22 december) in Antwerpen (Wereldbeker, 23 december), Gavere (Wereldbeker, 26 december), Diegem (Superprestige, 28 december), Loenhout (Exact Cross, 29 december) en Hulst (Wereldbeker, 30 december) te zien is.

Neemt 'Poeleke' daarna dan eventjes een crosspauze? Nee hoor, want op Nieuwjaarsdag staat hij gewoon weer aan het vertrek van de X2O Trofee-manche in Baal. Vervolgens geeft de superster ook in Koksijde (X2O Trofee, 4 januari), Zonhoven (Wereldbeker, 7 januari), Benidorm (Wereldbeker, 21 januari), Hamme (X2O Trofee, 27 januari), Hoogerheide (Wereldbeker, 28 januari) en Tabor (WK, 4 februari) nog acte de présence.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws