Puck Moonen lag stevig in de clinch met ex: 'Dat was extreem vermoeiend en frustrerend' Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Puck Moonen lag stevig in de clinch met ex: 'Dat was extreem vermoeiend en frustrerend'

Puck Moonen lag stevig in de clinch met ex: 'Dat was extreem vermoeiend en frustrerend'

Op wat sociale media-kiekjes na horen we niet bijster veel meer van Puck Moonen. In een nieuw bericht op Instagram geeft de 28-jarige renster echter aan dat ze de afgelopen maanden (maar eigenlijk jaren) een frustrerende tijd kende. En dat had alles te maken met haar stukgelopen relatie met BMX'er Twan van Gendt.

Alweer een flinke tijd geleden gingen Moonen en Van Gendt uit elkaar, waarna ze ruzie kregen over het huis waar ze samen in woonden. Een duidelijk geëmotioneerde Moonen, die heden ten dage vooral als gravelrenster (en influencer) gezien wordt, deed daaromtrent haar verhaal. 'Ik ben weer alleen huiseigenaar', opent ze haar bericht.

Huiskwestie Moonen en Van Gendt na twee jaar afgedaan

'Na twee jaar is de zaak nu eindelijk afgedaan. Het is nooit leuk als een relatiebreuk zuur wordt en je ruzie met elkaar krijgt over je huis', ging de Noord-Brabantse verder. 'De laatste paar maanden van het proces waren extreem vermoeiend en frustrerend, vooral omdat de overdracht steeds werd verschoven. Soms wel met weken per keer!'

Moonen, die momenteel een relatie heeft met voormalig autocoureur Callan O'Keeffe, kende dus duidelijk een moeilijke tijd. 'Ik moest aan steeds weer andere standaarden voldoen. Iedere keer heb ik aan elke wijziging van regels voldaan en ben ik door iedere hoepel die ze me voorhielden gesproken. De definitieve handtekening is nu dan eindelijk gezet. Dat is een echte opluchting.'

Medio december zette Moonen haar grote bereik op sociale media nog in om het taboe rond 'bodyshaming' te doorbreken en een lans te breken voor jonge atletes. In september kampte de voormalig renster van het huidige Lotto-Dstny nog met aanhoudende buikkrampen, waar toen specialistisch onderzoek voor nodig was.

Moonen beschrijft heibel met ex

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news