SD Worx rekent op kopvrouw Vollering in de Tour de France Femmes; Kopecky mogelijk voor groen Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

SD Worx rekent op kopvrouw Vollering in de Tour de France Femmes; Kopecky mogelijk voor groen

SD Worx rekent op kopvrouw Vollering in de Tour de France Femmes; Kopecky mogelijk voor groen

SD Worx heeft de selectie voor de aankomende Tour de France Femmes rond. Demi Vollering is de kopvrouw van de formatie voor het algemeen klassement, terwijl Lotte Kopecky haar ding mag doen in de sprints.

'We gaan met Demi Vollering voor de eindwinst', stelt sportief manager Danny Stam. 'Het zou onze ambitie tekort doen als we niet voor Tourwinst zouden gaan. Ook de groene trui met Lotte Kopecky is een doel, wanneer dit tenminste binnen onze plannen voor de eindzege past.' Daarmee lijken ze dezelfde doelen te hebben als Jumbo-Visma bij de manen: geel én groen.

'We hebben een team dat op elk terrein uit de voeten kan', vervolgt Stam. 'Naast de gele trui, houden we ook de strijd voor het groen in de gaten. In onze selectie zitten voornamelijk rensters die in aanmerking komen om een etappe te winnen. We zullen er dus een attractief spektakel van proberen te maken', belooft de baas van de ploeg.

Selectie SD Worx Tour de France Femmes 2022

Demi Vollering
Chantal van den Broek-Blaak
Lotte Kopecky
Asleigh Moolman-Pasio
Christine Majerus
Marlen Reusser


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws