Wat nou Kopecky, Vos of Vollering? Pieterse daagt Van Empel uit voor duo-aanval in Vlaanderen! Vrouwenwielrennen
Vrouwenwielrennen

Wat nou Kopecky, Vos of Vollering? Pieterse daagt Van Empel uit voor duo-aanval in Vlaanderen!

Wat nou Kopecky, Vos of Vollering? Pieterse daagt Van Empel uit voor duo-aanval in Vlaanderen!

Ze hebben ons de hele crosswinter vermaakt met mooie duels: Puck Pieterse en Fem van Empel. De twee Nederlandse youngsters zijn nu ook op de weg in goede vorm. Pieterse toonde al een goede vorm met korte uitslagen in onder meer Dwars door Vlaanderen. Van Empel moest nog passen voor Gent-Wevelgem, maar is in de Ronde wel weer van de partij en daar komt ze ook Pieterse weer tegen. Die laatste nodigt Van Empel nu uit voor een duo-aanval. Op de Koppenberg!

Van Empel plaatst op Instagram een foto met het bijschrift: 'Voelt goed om weer de weg op te gaan!', met een verwijzing naar de aanstaande Ronde van Vlaanderen. De goedlachse Pieterse kon het niet laten en reageert met een speciale uitnodiging voor Van Empel. 'Samen aanvallen op de Koppenberg?' Van Empel laat via een mysterieuze emoji nog in het midden of ze wat met Pieterse haar aanbod zal doen...

Zou het een soepele verwijzing naar de crossachtergrond van beide dames zijn? Het zou zomaar kunnen. Dat Van Empel en Pieterse het goed met elkaar kunnen vinden is geen geheim. Wie weet wat we in de koers mogen verwachten!

Crosskoninginnen Pieterse en Van Empel ook op de weg in de slag! 'Zullen we samen aanvallen op de Koppenberg?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws