šŸŽ„  Bettiol wordt juichend tweede, Van Aert reageert: 'Geef de fakkel met veel plezier door' Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ Bettiol wordt juichend tweede, Van Aert reageert: 'Geef de fakkel met veel plezier door'

šŸŽ„  Bettiol wordt juichend tweede, Van Aert reageert: 'Geef de fakkel met veel plezier door'

Een pijnlijk moment voor Alberto Bettiol in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. De Italiaan (tweede) kwam al juichend over de meet, maar had niet meegekregen dat de zege al 38 tellen eerder gekaapt was door Andreas Leknessund, die naar de overwinning soleerde. Na afloop werd hij ook nog eens in de zeik genomen landgenoot Matteo Trentin, terwijl ook Wout van Aert met een knipoog reageerde.

Na afloop lachte de renner van EF Education-EasyPost als een boer met kiespijn voor de camera van Cycling Pro Net. 'Mijn radio stond uit', zo probeert hij zijn blunder te verdoezelen. 'Mijn vrienden zullen me vandaag en morgen wel uit blijven lachen.' Landgenoot Trentin kon er alvast om lachen en zocht zijn collega na de finish al dollend op.

Ook Van Aert kon wel lachen om het voorval. De renner van Team Jumbo-Visma maakte vorige week, in de derde etappe van het CritĆ©rium du DauphinĆ© een soortgelijke misser: hij juichte te vroeg en werd op de meet nog voorbijgesneld door David Gaudu. Ook een vervelende manier om tweede te worden dus, waar de Belg zelf dan ook grappend naar verwijst: 'Ik geef de fakkel met veel plezier door aan AlbertošŸ˜Ž', lacht hij op Twitter. Bettiol reageert daar op zijn beurt weer op: 'Hier ben ik dan!'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws