šŸŽ„ Van Baarle slachtoffer van Bos van Wallers, ook Sagan, Asgreen en Mohoric vallen hard in Parijs-Roubaix Wielrennen
Wielrennen

šŸŽ„ Van Baarle slachtoffer van Bos van Wallers, ook Sagan, Asgreen en Mohoric vallen hard in Parijs-Roubaix

šŸŽ„ Van Baarle slachtoffer van Bos van Wallers, ook Sagan, Asgreen en Mohoric vallen hard in Parijs-Roubaix

Parijs-Roubaix is zondag slecht begonnen (en geƫindigd) voor Peter Sagan. De Slowaak van TotalEnergies won in 2018, reed z'n laatste editie, maar ging op de tweede strook van de dag keihard onderuit. Later in het Bos van Wallers ging het zoals altijd ook mis, met ook daar grote namen...

De valpartij met Sagan was de eerste echt grote crash in de koers, ogenschijnlijk ook veroorzaakt door de drievoudig wereldkampioen. Hij bleef lang zitten in de berm en niet veel later volgde het nieuws: opgave. Een tragische laatste Parijs-Roubaix voor hem, nadat hij het hele voorjaar al niet in vorm was.

Tekst gaat verder onder de video.

Bos van Wallers einde voor Van Baarle, Asgreen en Mohoric

Zoals altijd werd de finale geopend richting het Bos van Wallers. Wout van Aert creƫerde op de strook ervoor een groepje van zes, waardoor men erachter in het defensief moest. Dat ging helemaal mis. Er werd links en rechts gevallen, met Dylan van Baarle, Matej Mohoric en Kasper Asgreen als grote namen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws