AG2R rekent in E3 Saxo Classic en Gent-Wevelgem op Van Avermaet: 'Lastigste koersen na de Ronde' Wielrennen
Wielrennen

AG2R rekent in E3 Saxo Classic en Gent-Wevelgem op Van Avermaet: 'Lastigste koersen na de Ronde'

AG2R rekent in E3 Saxo Classic en Gent-Wevelgem op Van Avermaet: 'Lastigste koersen na de Ronde'

AG2R Citroën heeft op Twitter haar selecties voor E3 Saxo Classic en Gent-Wevelgem uit de doeken gedaan. Greg Van Avermaet keert terug na griep en wordt meteen met Benoît Cosnefroy en Oliver Naesen als kopman uitgespeeld in de E3. De Franse formatie heeft verder ook wat potentiële verrassingen in huis.

In beide wedstrijden kan namelijk zomaar Stan Dewulf zijn kwaliteiten tonen als de drie kopmannen niet thuis geven. Cosnefroy rijdt overigens niet Gent-Wevelgem en wordt daar vervangen door landgenoot Pierre Gautherat. Verder blijft het team gelijk en staan ook Lawrence Naesen, Valentin Retailleau en Damien Touzé aan de start van beide koersen.

'Helaas kreeg ik griep voor Milaan-Sanremo', blikt Van Avermaet kortstondig terug op Twitter. 'Het irriteerde me best wel, want ik had na intensieve trainingen een goed gevoel in de Tirreno-Adriatico. Afgelopen maandag ben ik opnieuw begonnen, maar ik weet niet hoe ik me komend weekend voel. Ik vind de E3 en Gent-Wevelgem hele leuke wedstrijden en ik wist ze allebei al eens te winnen in 2017. Na de Ronde van Vlaanderen zijn dit de lastigste koersen.'

Selectie AG2R Citroën Team E3 Saxo Classic 2023

Greg Van Avermaet

Oliver Naesen
Benoît Cosnefroy
Stan Dewulf
Lawrence Naesen
Valentin Retailleau
Damien Touzé

Selectie AG2R Citroën Team Gent-Wevelgem 2023

Greg Van Avermaet

Oliver Naesen
Pierre Gautherat
Stan Dewulf
Lawrence Naesen
Valentin Retailleau
Damien Touzé

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws