Aike Visbeek reageert gevat op Quintana-gerucht: 'Ben pas net bijgekomen van Cristiano Ronaldo...' Wielrennen
Wielrennen

Aike Visbeek reageert gevat op Quintana-gerucht: 'Ben pas net bijgekomen van Cristiano Ronaldo...'

Aike Visbeek reageert gevat op Quintana-gerucht: 'Ben pas net bijgekomen van Cristiano Ronaldo...'

Nairo Quintana heeft officieel nog altijd geen ploeg voor 2023, maar de Colombiaan roept in verscheidene media dat het al in kannen en kruiken is voor welk team hij komend seizoen uitkomt. Via Antena2 kwamen Intermarché-Circus-Wanty en EF Education-EasyPost naar buiten als mogelijke opties, maar dat werd even snel ontkracht.

De Franse journalist Renaud Breban slingerde het artikel van Antena2 op Twitter, maar Aike Visbeek was er als de kippen bij om daar gevat op te reageren. 'Ik ben pas net hersteld van de gekte rondom de mogelijke komst van Cristiano (Ronaldo, red) en nu krijgen we Nairo...', verwees hij gekscherend naar een foto van de Portugese voetballer in een tenue van zijn team, wat een succes was van de media-afdeling van de ploeg.

Ook Jonathan Vaughters, ploegbaas bij EF Education-EasyPost, reageerde op de tweet. 'Uh. Hm. Dit is het eerste wat ik ervan hoor, maar het kan wel eens tricky zijn omdat onze ploeg al vol zit', stelde de Amerikaan.

Quintana zegt in 2023 voor Giro en Vuelta te gaan

Ondertussen geeft de Colombiaanse klimmer in een interview met Wradio prijs dat hij komend seizoen waarschijnlijk de Giro en Vuelta gaat betwisten, al weten we nog niet in welk team. 'We zijn ons aan het klaarmaken voor de belangrijkste wedstrijden ter wereld en binnenkort komen we met meer nieuws. We maken ons op voor een goed jaar en mogelijk wordt het een combinatie van de Giro en Vuelta.'

Quintana verliet Arkéa Samsic afgelopen winter nadat hij positief testte op Tramadol, een pijnstiller, in de Tour de France. De Colombiaan kon daardoor niet starten in de Vuelta en verloor uiteindelijk ook zijn resultaten in de Franse ronde, waarin hij in de top tien eindigde. De 32-jarige klimmer hoopt naar eigen zeggen nog enkele jaren mee te kunnen op het hoogste niveau van de wielersport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws