Arensman trekt na valse start in Tour of the Alps toch met goed gevoel naar Giro: 'Elke dag beter geworden' Wielrennen
Wielrennen

Arensman trekt na valse start in Tour of the Alps toch met goed gevoel naar Giro: 'Elke dag beter geworden'

Arensman trekt na valse start in Tour of the Alps toch met goed gevoel naar Giro: 'Elke dag beter geworden'

Thymen Arensman zag INEOS Grenadiers-ploeggenoot Tao Geoghegan Hart twee etappes én het eindklassement van de Tour of the Alps op zijn palmares bijschrijven. Zelf kende de 23-jarige Nederlander een valse start, daar hij in de eerste etappe (gewonnen door Hart) al bijzonder snel verstek moest laten gaan. Toch ging het, naarmate de Italiaanse rittenkoers vorderde, steeds iets beter bij 'De Pelikaan van Deil'. Op Instagram kijkt Arensman dan ook niet enorm ontevreden terug op zijn prestaties.

'Ik ben weer betrokken bij een eindoverwinning in deze wedstrijd', luidt het bijschrift, waarbij Arensman refereert aan de eindzege van ex-DSM-ploeggenoot Romain Bardet in 2022. 'Ik ben enorm blij met de overwinning van Tao. Hij heeft een knappe prestatie geleverd en ik ben erg trots op hem. Alle jongens in de ploeg lieten een hoog niveau zien. Persoonlijk ging het de eerste dagen niet echt goed, omdat ik net van hoogtestage kwam. Maar de laatste twee etappes had ik een goed gevoel en ben ik blij met het werk dat ik voor de ploeg heb kunnen leveren. Ik ben elke dag een beetje beter geworden! Nu even rusten en dan beginnen met de laatste voorbereidingen voor de Giro!'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws