Asgreen kan na perfecte winter niet wachten om weer te schitteren in klassiekers Wielrennen
Wielrennen

Asgreen kan na perfecte winter niet wachten om weer te schitteren in klassiekers

Asgreen kan na perfecte winter niet wachten om weer te schitteren in klassiekers

Als winnaar van de E3 Saxo Bank Classic en de Ronde van Vlaanderen wordt Kasper Asgreen komend voorjaar ongetwijfeld weer bij de favorieten geplaatst voor de grote klassiekers. De Deen wil er naar eigen zeggen 'het maximale uithalen'.

Asgreen zal zijn seizoen aftrappen in de Tour de la Provence, waar hij nu al zin in heeft. 'Deze winter is volledig volgens plan verlopen. Ik heb geen problemen gehad, geen ziektes of blessures, en ben heel blij met de vorm op het moment. We hebben goed getraind in Calpe en ik kan niet wachten om te beginnen aan mijn seizoen', communiceert de Deen via zijn ploeg.

'Ik heb een geweldig 2021 gehad, maar het is nu tijd om me te richten op de komende maanden', stipt Asgreen aan. 'Het is geen geheim dat ik opnieuw een groot doel heb gemaakt van de klassiekers, de wedstrijden waarvan ik houd. Het is logisch dat ik opnieuw voor zeges wil gaan, het geeft je zo'n ongelofelijk gevoel, maar we zullen zien. Wat ik zeker weet, is dat ik met het team het maximale eruit ga halen.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws