Bennett aan de betere hand: 'Ik voel me oké, maar zal volgend jaar pas echt weer fit zijn' Wielrennen
Wielrennen

Bennett aan de betere hand: 'Ik voel me oké, maar zal volgend jaar pas echt weer fit zijn'

Bennett aan de betere hand: 'Ik voel me oké, maar zal volgend jaar pas echt weer fit zijn'

Het gaat beter met de knieblessure van Sam Bennett. De Ier leefde de afgelopen maanden een beetje in onmin met zijn manager Patrick Lefevere, sprak zich daarover niet direct uit, maar gaf voor aanvang van het Ierse kampioenschap aan dat het 'oké' met hem gaat.

Bennett reed het door Ryan Mullen gewonnen nationale kampioenschap uiteindelijk niet uit, maar sprak voor aanvang van de race wel met The Irish Times. 'Ik fiets alweer vijf weken en heb er alles aan gedaan om fit te zijn voor dit kampioenschap, maar écht fit zal ik pas weer in 2022 zijn', aldus Bennett, die aangeeft drie maanden niet op de fiets te hebben gezeten.

De rappe man wil volgend jaar in het shirt van BORA-hansgrohe weer voor zeges gaan, waarvoor hij uiteraard wel een goede knie nodig heeft. 'Alles gaat op het moment goed, zowel fysiek als mentaal. De knie wordt beter en beter', geeft Bennett aan, die volgend jaar bij BORA gezelschap krijgt van land- en ploeggenoot Mullen. Mullen gaf na afloop van de race aan dat hij 'de Ierse trui graag naar de lead-outtrein van Bennett wilde brengen'.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws