Bennett en Van Poppel gaan strijd aan met Jakobsen in Vuelta a San Juan, BORA rekent ook op Higuita Wielrennen
Wielrennen

Bennett en Van Poppel gaan strijd aan met Jakobsen in Vuelta a San Juan, BORA rekent ook op Higuita

Bennett en Van Poppel gaan strijd aan met Jakobsen in Vuelta a San Juan, BORA rekent ook op Higuita

BORA-hansgrohe komt met een sterke selectie naar de Vuelta a San Juan. De Duitse wielerploeg rekent voor het klassement op Sergio Higuita en voor de sprints kan het met Sam Bennett wedijveren met onder meer Fabio Jakobsen.

Bennett krijgt in San Juan Danny van Poppel mee als zijn vaste leadout. Ook Ryan Mullen, Florian Lipowitz en Jonas Koch zijn van de partij. Deelnemende ploegen mogen zes renners op papier hebben. Higuita is de beste kans voor een goed klassement. De Colombiaanse kampioen heeft een sterke punch in huis voor ritwinst en kan bergop op zijn beste dagen goed mee met de besten.

BORA zal één van de sterke ploegen zijn in Argentinië. INEOS Grenadiers komt met Egan Bernal, Daniel Felipe Martínez en Elia Viviani, Quick Step speelt Jakobsen en Remco Evenepoel uit en bij Movistar staat Fernando Gaviria aan het vertrek. Ook Peter Sagan (TotalEnergies) en Miguel Ángel López (Medellin) zijn grote namen om naar uit te kijken.

Selectie BORA-hansgrohe Vuelta a San Juan 2023


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws