Bouhanni eindigt derde na spannende sprint: 'De sterkste heeft gewonnen' Wielrennen
Wielrennen

Bouhanni eindigt derde na spannende sprint: 'De sterkste heeft gewonnen'

Bouhanni eindigt derde na spannende sprint: 'De sterkste heeft gewonnen'

Nacer Bouhanni reed in de Minerva Classic Brugge-De Panne een sterke sprint, maar strandde op een half wiel van de winst. De Fransman was dan ook ontgoocheld na de finish. 'Het is weer een kans verkeken', zo vertelde hij in het flashinterview.

Een half wiel, meer scheelde het niet of Bouhanni mocht de armen in de lucht steken. 'Het was heel nipt', zo opent de sprinter van Arkéa Samsic. 'Ik zag dat Tim Merlier rechts aanging, en ik zat toen in het wiel van Dylan Groenewegen. Ik probeerde op het einde nog te jumpen toen ik een opening zag, maar ik kwam tekort', zo analyseerde Bouhanni de sprint.

Op de vraag of deze prestatie ervoor zorgt dat hij met ambitie naar de volgende koersen trekt, was Bouhanni duidelijk: 'Zeker. Ik ben dit seizoen al heel vaak tweede en derde geweest. Het doel is dus een overwinning te behalen in één van de komende koersen. Vandaag is een goede kans weg, maar uiteindelijk heeft de sterkste gewonnen. Ik probeer sterker terug te komen de volgende koersen.' Dat zal echter niet in Gent-Wevelgem zijn. 'De ploeg rijdt zondag niet in Gent-Wevelgem. Jammer, want het is een heel mooie koers voor sprinters.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws