Caleb Ewan onderuit in tweede etappe Baloise Belgium Tour: geen breuken, Aussie gaat van start in tijdrit Wielrennen
Wielrennen

Caleb Ewan onderuit in tweede etappe Baloise Belgium Tour: geen breuken, Aussie gaat van start in tijdrit

Caleb Ewan onderuit in tweede etappe Baloise Belgium Tour: geen breuken, Aussie gaat van start in tijdrit

In de tweede etappe van de Baloise Belgium Tour werd de finale ontsierd door een flinke valpartij. Onder meer klassementsleider Jasper Philipsen (Alpecin-Deceuninck) en Caleb Ewan (Lotto-Dstny) gingen tegen het asfalt. De Vlaming kon zijn weg al vrij snel vervolgen, maar de Aussie bleef iets langer op het wegdek liggen. Via Twitter heeft zijn Belgische broodheer een update omtrent zijn fysieke gesteldheid gedeeld.

'Na een eerste check lijkt Caleb wat kneuzingen, schaafwonden en een kleine zwelling van de zenuw te hebben opgelopen', luidt de eerste medische update vanuit de ProTour-formatie. 'Op het eerste gezicht zijn er geen breuken waarneembaar. Onze medische staf zal hem nader onderzoeken en als er additionele updates zijn, worden die gecommuniceerd.' Een paar uur later deelde Lotto-Dstny mee dat de pocketsprinter van start gaat in de tijdrit van vrijdag. Ewan lijkt dus enigszins met de schrik vrijgekomen te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws