Cavendish: 'Ben blij dat ik volgend jaar nog bij The Wolfpack hoor' Wielrennen
Wielrennen

Cavendish: 'Ben blij dat ik volgend jaar nog bij The Wolfpack hoor'

Cavendish: 'Ben blij dat ik volgend jaar nog bij The Wolfpack hoor'

Mark Cavendish heeft de afgelopen weken het nodige voor zijn kiezen gehad met een valpartij en een inbraak, maar blijft positief ingesteld. Op de site van zijn ploeg Deceuninck-Quick-Step blikt hij nog één keer terug op de voor hem zo succesvolle Tour de France.

'Het was al geweldig dat ik überhaupt van start mocht gaan in de Tour de France', begint Cavendish zijn blog. 'Heel speciaal om weer onderdeel te zijn van het Tour de France-peloton, ik had niet verwacht dat ik ooit nog deel zou nemen aan deze geweldige wedstrijd waar ik zo veel van houd. Daar wil ik The Wolfpack voor bedanken', strooit Cavendish met complimentjes.

'Ik ben iedereen in de ploeg dankbaar'

Mark Cavendish

'In mijn stoutste dromen kwam het winnen van een Touretappe niet voor', vervolgt Cav. 'Ik heb zo veel wedstrijden gewonnen tijdens mijn loopbaan, maar de vierde rit in Fougeres is één van de mooisten. De drie etappes erna en de groene trui waren een bonus waar ik nooit aan gedacht had. Ik ben Patrick Lefevere en iedereen in de ploeg ontzettend dankbaar.'

'Het is voor de buitenwacht moeilijk om je voor te stellen hoe we werken in dit team, maar geloof me: we zijn echt een Wolfpack en ik ben blij dat ik daar volgend seizoen nog bijhoor.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws