📸 Dillier (Alpecin-Deceuninck) duidt op ludieke wijze hoeveel calorieën hij verbrandde tijdens Milaan-Sanremo Wielrennen
Wielrennen

📸 Dillier (Alpecin-Deceuninck) duidt op ludieke wijze hoeveel calorieën hij verbrandde tijdens Milaan-Sanremo

📸 Dillier (Alpecin-Deceuninck) duidt op ludieke wijze hoeveel calorieën hij verbrandde tijdens Milaan-Sanremo

In een bericht op Instagram heeft Silvan Dillier (Alpecin-Deceuninck) op ludieke wijze getoond wat een coureur verbrandt tijdens zo'n ellenlange klassieker als Milaan-Sanremo (288 kilometer), die uiteindelijk gewonnen werd door zijn ploegmaat Jasper Philipsen.

'Dames en heren, dit is de winnaar van Milaan-Sanremo 2024', schrijft de 33-jarige Zwitser in het bijschrift van een foto met Philipsen als protagonist.

Zelf kwam de man uit Aarau als 163ste over de meet (als één-na-laatste), nadat hij kilometerslang werk op kop van het peloton verrichtte. 'Mijn dag was simpel', vervolgt hij zijn verhaal. 'De hele dag lang medio. Ik verbrandde meer dan 7.000 calorieën. Dat staat gelijk aan 26 bekertjes ijs, zeventien chocolate chip cookies of dertig chocoladerepen.'

'Wat zouden jullie eten na zo'n koers?', sluit hij zijn grappende post af met een vraag aan zijn volgers. Dillier staat op woensdag 20 maart aan het vertrek van Classic Brugge-De Panne, waar hij andermaal in dienst van Philipsen zal rijden.

Zien: Dillier (Alpecin-Deceuninck) toont wat hij zoal verbrand heeft tijdens Milaan-Sanremo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws