EF Education-EasyPost met herstelde Urán en Powless in Zwitserland, Bissegger voor de tijdritten Wielrennen
Wielrennen

EF Education-EasyPost met herstelde Urán en Powless in Zwitserland, Bissegger voor de tijdritten

EF Education-EasyPost met herstelde Urán en Powless in Zwitserland, Bissegger voor de tijdritten

Rigoberto Urán hervat na zijn coronabesmetting in de Ronde van Zwitserland. Verder maken ook Neilson Powless en de Nederlander Julius van den Berg deel uit van de afvaardiging van EF Education-EasyPost. Thuisrijder Stefan Bissegger mikt op de twee tijdritten.

Urán nam in mei deel aan de Giro d’Italia. De Colombiaan was echter één van de ongelukkigen die de koers moest verlaten door een coronabesmetting. De doorgewinterde ronderenner vormt met Powless een duo dat voor een korte klassering in het algemeen klassement kan gaan.

Bissegger zal zijn ogen vooral gericht hebben op de openingstijdrit in Ensiedeln van zo’n dertien kilometer. De tijdrijder krijgt ook een kans op de slotdag. Die tijdrit is met een steil klimmetje in het tweede deel mogelijk wat te zwaar voor de krachtpatser.

Met Mikkel Honoré heeft EF Education ook een pion voor de heuveletappes. De selectie wordt compleet gemaakt door de drie sterke hardrijders Tom Scully, Jonas Rutsch en Van den Berg. De Ronde van Zwitserland begint zondag 11 juni.

Selectie EF Education-EasyPost Ronde van Zwitserland 2023

Rigoberto Urán
Neilson Powless
Tom Scully
Jonas Rutsch
Julius van den Berg
Mikkel Honoré
Stefan Bissegger

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws