🎥 Enorme crash in Circuit Franco Belge: Nizzolo geeft op, Girmay ligt er weer bij Wielrennen
Wielrennen

🎥 Enorme crash in Circuit Franco Belge: Nizzolo geeft op, Girmay ligt er weer bij

🎥 Enorme crash in Circuit Franco Belge: Nizzolo geeft op, Girmay ligt er weer bij

De 81e editie van het Circuit Franco-Belge is woensdag opgeschrikt door een vervelende valpartij van enkele topfavorieten. Giacomo Nizzolo en Biniam Girmay lagen er allebei bij en konden hun weg uiteindelijk niet vervolgen.

De crash vond plaats op 72 kilometer van het einde in een binnenbocht. Nizzolo lag er namens Israel-Premier Tech meteen vervelend bij. De Italiaan bleef liggen en kon niet verder. Luca Mozzato van B&B Hotels was z'n helm kwijt en had de broek open. De Italiaan kreeg met wilde gebaren de boosheid van Girmay over zich heen.

Girmay leek verder vooral wat beduusd en vervolgde zijn weg ook niet. Volgens zijn ploeg Intermarché-Wanty-Gobert was er desondanks geen sprake van blessures. Het was voor Girmay zijn tweede crash in korte tijd. De Eritreëer ging in Tour de Wallonie ook al onderuit, toen op de kasseien. Ook toen hield hij er gelukkig weinig aan over.

Video: Nizzolo, Mozzato en Girmay vallen hard


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws