Gaat dat zien! Tweede seizoen over Movistar vanaf nu te zien op Netflix Wielrennen
Wielrennen

Gaat dat zien! Tweede seizoen over Movistar vanaf nu te zien op Netflix

Gaat dat zien! Tweede seizoen over Movistar vanaf nu te zien op Netflix

De Giro d'Italia loopt op z'n einde, maar geen nood: Movistar schiet te hulp. De Spaanse ploeg presenteert met trots het tweede seizoen haar eigen serie op Netflix. En seizoen 1 verveelde geen moment...

In het eerste seizoen van de serie 'El Día Menos Pensado' werden we meegenomen achter de schermen van Movistar. Het gaf een inkijkje in hoe de Spaanse ploeg in de grote rondes van 2019 te werk ging, met vaak meerdere kopmannen aan boord. De teleurstellingen van Mikel Landa, de opkomst en Girowinst van Richard Carapaz, leider Alejandro Valverde en natúúrlijk de aanvallen met veel 'cojones' staan nog vers in het geheugen gegrifd.

Voor seizoen 2 gaan we terug naar 2020, het vreemde coronajaar in de wielersport. De productie van TBS stelt volgens de ploeg zelf weer niet teleur. Vanaf vrijdag 28 mei is de serie te zien op Netflix, met iedere zondag een nieuwe aflvering. In totaal gaat het om zes afleveringen van een half uur, opgenomen in de periode augustus 2020 tot januari 2021. Hierin zien we naast Valverde, Enric Mas en Marc Soler ook een reportage over de damesploeg, waar Annemiek van Vleuten sinds begin 2021 deel vanuit maakt.

Trailer van Netflix-serie over Movistar


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws