Geoghegan Hart wil zich gaan meten: 'Komt heel interessante rit aan' Wielrennen
Wielrennen

Geoghegan Hart wil zich gaan meten: 'Komt heel interessante rit aan'

Geoghegan Hart wil zich gaan meten: 'Komt heel interessante rit aan'

INEOS Grenadiers is de eerste drie dagen van deze Giro d'Italia zonder al teveel kleerscheuren doorgekomen, al verloren de kopmannen wel wat tijd in rit twee en heeft de penningmeester al meerdere boetes moeten aftikken. Dinsdag is de eerste kans voor de Britse ploeg om wat recht te zetten.

Kopman Tao Geoghegan Hart kende geen moeilijkheden in de door Michael Matthews gewonnen derde rit. 'Het was één van die lange, trage dagen, maar we zijn er goed doorheen gekomen', concludeerde de man uit Londen. 'De finale was dan wel explosief.'

'Het ging niet slecht. Veel renners voelden wel dat het heel nat was, waardoor het goed was om voorin te zitten. Achter ons gingen wel wat renners tegen de grond, maar we kenden het gevaar', aldus Hart.

De Brit voelt zich goed. 'Ik kijk uit naar de rit van dinsdag, op interessant terrein. Het wordt een zware etappe en het kan wel eens heel snel gaan, de hele rit. Ik ben benieuwd of het een rit voor de ontsnapping of het klassement wordt, maar ik heb er hoe dan ook zin in.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws