Groenewegen vanuit Hongarije: 'Lichaam heeft tijd nodig om te herstellen na mijn val' Wielrennen
Wielrennen

Groenewegen vanuit Hongarije: 'Lichaam heeft tijd nodig om te herstellen na mijn val'

Groenewegen vanuit Hongarije: 'Lichaam heeft tijd nodig om te herstellen na mijn val'

7, 91 en 14: het zijn niet de uitslagen die je verwacht van Dylan Groenewegen in drie sprintritten in de Ronde van Hongarije. De Amsterdammer heeft echter een alibi: hij kwam hard ten val in de tweede rit.

Groenewegen lag bij de massale valpartij in de tweede etappe, waardoor Olav Kooij, Mick van Dijke en Arvid de Kleijn de koers moesten verlaten. De kopman van Team BikeExchange-Jayco kon zijn wedstrijd wel voortzetten, maar voelt de impact van de crash.

'Mijn lichaam heeft tijd nodig om te herstellen na mijn val, maar we zijn er opnieuw voor gegaan', blikte Groenewegen terug op de derde rit, waarin hij dus als veertiende eindigde. 'Jammer genoeg zonder succes, maar zaterdag proberen we het weer om alles op de rit te krijgen richting de Tour de France', aldus Groenewegen in een kort bericht op Instagram.

Fabio Jakobsen is na drie dagen en twee ritzeges de leider in de Ronde van Hongarije, waar zaterdag opnieuw een sprint verwacht wordt.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws