🎥 Héél even tijd voor ontspanning: Evenepoel brult op Arsenal-tribune, Pidcock krijgt MBE en dan is er Vlasov... Wielrennen
Wielrennen

🎥 Héél even tijd voor ontspanning: Evenepoel brult op Arsenal-tribune, Pidcock krijgt MBE en dan is er Vlasov...

🎥 Héél even tijd voor ontspanning: Evenepoel brult op Arsenal-tribune, Pidcock krijgt MBE en dan is er Vlasov...

Het klassieke voorjaar zit erop, tijd voor wat decompressie. De heren die op 4 mei starten aan de Giro d'Italia, zullen er geen boodschap aan hebben, maar diverse renners houden zich deze dagen even bezig met andere dingen dan fietsen.

Zo zagen we Remco Evenepoel brullend en juichend langskomen via zijn Instagram-pagina. Samen met zijn vrouw Oumi was hij aanwezig bij Arsenal - Chelsea, een voetbalwedstrijd uit de Engelse Premier League. Arsenal won met 5-0 en dus zien we Evenepoel blij als een kind op de tribune. Met de schouder- en sleutelbeenblessure van de Belg van Soudal-Quick Step gaat het duidelijk de goede kant op!

Pidcock krijgt Britse onderscheiding

Voor Tom Pidcock volgde er na zijn tiende plaats in Luik-Bastenaken-Luik een tripje naar Windsor. In het kasteel kreeg de renner van INEOS Grenadiers - onder toeziend oog van zijn vriendin Bethany - een onderscheiding. De zogenoemde MBE staat voor 'Most Excellent Order of the British Empire', naar aanleiding van de prestaties die Pidcock voor Groot-Brittannië bij elkaar heeft gereden. Zo werd hij in 2021 nog Olympisch kampioen mountainbiken. Daar voegde hij afgelopen zomer een wereldtitel aan toe.

Zo zagen we Aleksandr Vlasov nog nooit

Aleksandr Vlasov werd dinsdag 28 jaar en dat werd gevierd. Zijn vriendin Galina zette een heerlijke Instagram-reel in elkaar, waarbij we de Rus van BORA-hansgrohe zien, zoals we 'm niet eerder zagen. Gezichtsmaskertjes, grappend en grollend in bed en het restaurant, Disneyland en ga zo maar door.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws