INEOS Grenadiers met kanonploeg naar E3 Saxo, Naesen en Bennett voeren Decathlon AG2R aan Wielrennen
Wielrennen

INEOS Grenadiers met kanonploeg naar E3 Saxo, Naesen en Bennett voeren Decathlon AG2R aan

INEOS Grenadiers met kanonploeg naar E3 Saxo, Naesen en Bennett voeren Decathlon AG2R aan

INEOS Grenadiers gaat met een prachtige ploeg de E3 Saxo Classic rijden. De Britse équipe mikt op een combinatie van ervaring en talent in Vlaanderen op vrijdag. INEOS kan zodoende een factor van belang worden in de wedstrijd die twee dagen voor Gent-Wevelgem wordt verreden.

De rode formatie stuurt met Ben Turner en Magnus Sheffield twee talentvolle allrounders naar Vlaanderen. Turner won al eens de Brabantse Pijl, Sheffield toonde uitstekend hersteld te zijn van zijn horrorval vorig seizoen, door al enkele mooie ereplaatsen te behalen, bijvoorbeeld in tijdritten. Ze krijgen gezelschap van onder meer Jhonatan Narváez, die sterk reed in de Australische seizoensopeners, en Elia Viviani.

Decathlon AG2R La Mondiale mikt op Oliver Naesen, die in het verleden al eens op het podium reed in Harelbeke en sprinter Sam Bennett. Laatstgenoemde kan een troef zijn in een mogelijke sprint. Ook Dries De Bondt, die vertrok bij Alpecin-Deceuninck om meer voor eigen kansen te rijden bij de Franse ploeg, reist af naar Vlaanderen. Het drietal krijgt gezelschap van onder meer Edvald Boasson Hagen.

Selectie INEOS Grenadiers voor E3 Saxo Classic

Ben Turner
Magnus Sheffield
Jhonatan Narváez
Elia Viviani
Luke Rowe
Ben Swift
Connor Swift

Selectie Decathlon AG2R La Mondiale voor E3 Saxo Classic

Edvald Boasson Hagen
Jordan Labrosse
Oliver Naesen
Dries De Bondt
Sander De Pestel
Sam Bennett
Pierre Gautherat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws