Julian Alaphilippe zet seizoen voort in Franse eendagswedstrijden Wielrennen
Wielrennen

Julian Alaphilippe zet seizoen voort in Franse eendagswedstrijden

Julian Alaphilippe zet seizoen voort in Franse eendagswedstrijden

Julian Alaphilippe zet zijn seizoen komend weekeinde voort in Frankrijk, waar tegelijkertijd met het Openingsweekend in België de Faun Ardeche Classic en Drome Classic verreden worden.

De tweevoudig wereldkampioen die zijn jaar begon op Mallorca, voert een sterke ploeg aan met onder meer Andrea Bagioli, Rémi Cavagna en Ilan Van Wilder, die recent nog derde werd in de Ronde van de Algarve. Dries Devenyns, James Knox en Martin Svrcek maken de ploeg compleet.

'We kennen deze wedstrijden redelijk goed, ze zijn altijd spectaculair', verklaart ploegleider Davide Bramati. 'We zijn blij om opnieuw aan de start te staan met een groep gemotiveerde, goede renners. Met deze ploeg kunnen we aardig vooruit op dit parcours.'

Alaphilippe, die dit seizoen al enkele keren te maken kreeg met scherpe opmerkingen van zijn ploegbaas Patrick Lefevere, maakt zich op voor zijn grote doelen. Hij rijdt onder meer Strade Bianche, Ronde van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik dit voorjaar.

Selectie Quick Step-Alpha Vinyl Faun Ardeche Classic en Drome Classic 2023

Julian Alaphilippe
Andrea Bagioli
Rémi Cavagna
Dries Devenyns
James Knox
Martin Svrcek
Ilan Van Wilder

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws